Redactia.ro
Home » Știri » Metallica susține un nou concert astăzi la București

Metallica susține un nou concert astăzi la București

Metallica susține un nou concert astăzi la București

Metallica susține un nou concert astăzi la București. Organizatorii au anunțat că trupa rock va concerta la Arena Națională.

Metallica susține un nou concert astăzi la București

Trupa Metallica va susține miercuri, un nou concert la București, la Arena Națională în cadrul turneului „Worldwired”.

Legendara trupă se va întoarce în fața românilor în formula James Hetfiwld, Lars Ulrich, Kirk Hammet și Robert Trujillo, într-un recital deschis de trupele Ghost și Bokassa.

Trupa încântă fanii români pentru a patra oară

Metallica ajunge în România pentru a patra oară. În anul 1999 a cântat pe stadionul Lia Manoliu, în 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo.

Potrivit organizatorilor, accesul se face începând cu ora 16.30, iar prezența copiilor cu vârste mai mici de 12 nu este recomandată din cauza sunetului foarte puternic. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018,

„Turneul «Worldwired» a revenit în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, parcuri și chiar la un castel.
După seria de concerte indoor din 2017 – 2018,Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani. Precum Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (, Hämeenlinna şi Tartu”, anunţă organizatorii.

Părinții care aleg să meargă cu copii mai mici de 12 ani, o vor face pe propria răspundere.

Miercuri, traficul va fi închis treptat în zona Stadionului Național. Inspectoratul General al Poliției Române, anunță că este vizată strada Maior Coravu, între șoseaua Mihai Bravu și intrarea în stadion.

Bulevardul Pierre de Coubertin va fi afectat între Vatra Luminoasă și intrarea în stadion și porțiunea dintre șoseaua Pantelimon. Conform surselor menționate mai sus, restricții de trafic vor apărea și pe strada Tony Bulandra și Sg. Vasile Șerbănică.

Trupa Metallica a luat ființă în 1981. Este una dintre cele mai îndrăgite formații rock din istorie. Formația rock a lansat de-a lungul carierei, zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri și a vândut peste 125 de milioane de discuri în întreaga lume.

Metallica a câștigat nouă premii Grammy. Membrii trupei au hotărât să păstreze trendul formației, și a ales să fie mai accesibilă, extinzând granițele genului thrash.

Citeste si:Leo Iorga este grav bolnav, dar nu renunță la concerte pentru că are nevoie de bani. Imaginea cu solistul cântând de pe scaun le-a frânt inima fanilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: