Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Metoda de păstrare a cartofilor care este periculoasă pentru organismul uman

Metoda de păstrare a cartofilor care este periculoasă pentru organismul uman

Metoda de păstrare a cartofilor care este periculoasă pentru organismul uman

Metoda de păstrare a cartofilor care poate fi fatală. Ai grijă cum depozitezi cartofii, căci pot elimina substanțe foarte periculoase pentru organismul uman.

Din păcate, o familie a făcut o greșeală mortală, care i-a afectați pe toți membri din casă. De ce trebuie să ții cont când depozitezi cartofii.

Maria Chelysheva a trecut prin clipe de groază când a văzut că toată familia ei a murit din cauza unui banal sac de cartofi. Tânăra a văzut neputincioasă cum, rând pe rând, părinții, bunica și fratele au coborât în beci, de unde nu s-au mai întors.

Totul a început când tatăl Mariei a coborât în beci pentru a lua câțiva cartofi. Soția lui, observând că bărbatul nu se mai întoarce, l-a urmat în pivniță. Pentru că nici ea nu s-a întors, fratele Mariei s-a dus după părinții lor. Apoi a coborât bunica.

Niciunul nu s-a mai întors!

Metoda de păstrare a cartofilor a ucis o întreagă familie. Când Maria a văzut că nici părinții, fratele și bunicii nu se întorc, a sunat la poliție. Anchetatorii au descoperit că legumele începuseră să putrezească. Asta i-a transformat într-o bombă chimică.

Cartofii contin solanina (un glicoalcaloid). Are o puternică actiune toxica, chiar si in cantitati mici, fiind utilizata mai ales pentru proprietatile sale ca fungicid si pesticid. Alaturi de ea, in tuberculii de cartofi încoltiti se intalneste si chaconina, un alt glicoalcaloid. In general, continutul de solanină este direct proportional cu culoarea verde a tuberculilor (culoare dată de clorofilă), ceea ce duce la deteriorarea lor, potrivit siberiantimes.com.

Când putrezesc, concentratia de glicoalcaloizi creste si este raspandita in exterior sub forma de gaz letal, care poate ucide, cum a fost cazul familiei Chelysheva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini