Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

GALERIE FOTO (2) Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Să tragi cu ochiul în lucrarea colegului e o practică știută, însă nu mai puțin interzisă! Ei bine, un profesor al unei școli din India au găsit metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze. Care este aceea?

Sătul să stea ca „paznicul” printre elevi, un profesor din India a găsit modalitatea perfectă pentru a împiedica copiatul la examene. Deși metoda pare extremă, profesorul spun că e eficientă, iar elevii se „supun” acestei practici.

Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Aparent, profesorul a găsit de cuviință să le ceară elevilor să poarte o cutie de carton pe cap, în timpul examenelor. Cutiile au fost decupate doar în față, astfel încât elevul poate vedea doar foaia din fața lui. O fotografie care a surprins un astfel de moment a ajuns virală în mediul online, stârnind reacții cât mai diverse.

metoda inedită

Dat fiind faptul că unii internauți au considerat că metoda este inumană și că tratează copii ca pe niște animale, directorul școlii a fost nevoită să ceară scuze public. Acesta a precizat, potrivit Mediafax, că elevii au fost informați dinainte despre modalitatea de desfășurare a examenului și că e vorba despre un experiment. Astfel, doar 56 din 72 au acceptat această practică și au primit acordul părinților.

Citește și: Trei copii au distrus o școală, în doar trei ore, din cauza unei jucării. Imaginile dezastrului

Loading...