Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

GALERIE FOTO (2) Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Să tragi cu ochiul în lucrarea colegului e o practică știută, însă nu mai puțin interzisă! Ei bine, un profesor al unei școli din India au găsit metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze. Care este aceea?

Sătul să stea ca „paznicul” printre elevi, un profesor din India a găsit modalitatea perfectă pentru a împiedica copiatul la examene. Deși metoda pare extremă, profesorul spun că e eficientă, iar elevii se „supun” acestei practici.

Metoda inedită prin care elevii sunt opriți să mai copieze

Aparent, profesorul a găsit de cuviință să le ceară elevilor să poarte o cutie de carton pe cap, în timpul examenelor. Cutiile au fost decupate doar în față, astfel încât elevul poate vedea doar foaia din fața lui. O fotografie care a surprins un astfel de moment a ajuns virală în mediul online, stârnind reacții cât mai diverse.

metoda inedită

Dat fiind faptul că unii internauți au considerat că metoda este inumană și că tratează copii ca pe niște animale, directorul școlii a fost nevoită să ceară scuze public. Acesta a precizat, potrivit Mediafax, că elevii au fost informați dinainte despre modalitatea de desfășurare a examenului și că e vorba despre un experiment. Astfel, doar 56 din 72 au acceptat această practică și au primit acordul părinților.

Citește și: Trei copii au distrus o școală, în doar trei ore, din cauza unei jucării. Imaginile dezastrului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini