Redactia.ro
Home » Știri » Metoda inedită prin care un bărbat a ales să scape de durerile insuportabile de spate. Ce și-a injectat în corp

Metoda inedită prin care un bărbat a ales să scape de durerile insuportabile de spate. Ce și-a injectat în corp

Dureri de spate

Durerile de spate sunt insuportabile, uneori, iar pentru a scăpa de ele, un bărbat din Irlanda a apelat la o metodă care i-a șocat și pe medici. Cazul său a fost publicat și în lucrările de specialitate ale oamenilor de știință.

Metoda inedită prin care un bărbat a ales să scape de durerile insuportabile de spate. Ce și-a injectat în corp

Un bărbat irlandez a găsit o metodă la care nici medicii nu s-au gândit pentru a scăpa de durerea de spate. Nemaisuportând să se confrunte cu această afecțiune, irlandezul s-a gândit să se injecteze de unul singur cu…propria spermă, în brațul drept. Timp de mai multe zile, tânărul în vârstă de 33 de ani a făcut acest lucru sperând să se vindece.

Totul s-a întâmplat în 2019. Însă, se pare că această metodă nu a dat roade așa că s-a dus la spital, unde a trebuit internat, din cauză că s-a ales și cu brațul inflamat. Doctorii i-au descperit un abces adânc sub piele, mai exact, o afecțiune numită celulită infecțioasă. Întrebându-l și despre braț, el le-a mărturisit medicilor gestul său, iar aceștia s-au oripilat. Mai mult, tânărul avea, deja, trei doze de lichid seminal în braț.

În spital, doctorii i-au administrat bărbatului medicamentația necesară și a reușit să scape de durerile de spate, dar și de inflamație.

Medicii nu știu de unde i-a venit ideea bărbatului

Fapta lui a fost publicată în Medical Journal, în ianuarie 2019. Autorii materialului s-au documentat din mai multe surse, inclusiv pe internet, pentru a vedea de unde i-a venit bărbatului ideea că sperma îl poate ajuta să-și vindece durerea de spate. Nu au găsit nimic și au ajuns la concluzia că tânărul a apelat din proprie inițiativă la această metodă.

Sursa: sciencealert.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: