Redactia.ro
Home » Știri » Metrorex taie salariile angajațiilor care au participat la protest! Ce spune Florin Cîțu

Metrorex taie salariile angajațiilor care au participat la protest! Ce spune Florin Cîțu

Metrorex taie salariile angajațiilor care au participat la protest! Ce spune Florin Cîțu

Florin Cîțu a declarat că toți angajații Metrorex care au participat la protestul de la metrou li se va tăia salariul. Decizia vine pentru a acoperi toate pagubele produse în acea zi.

Metrorex taie salariile angajațiilor care au participat la protest

Premierul Florin Cîțu a publicat o listă de măsuri pe pagina sa de Facebook care vor fi puse în aplicare pentru a acoperi pagubele produse la protestul de vineri. Mai mult, prim-ministrul a declarat că prejudiciile vor fi acoperite în totalitate de angajații participanți.

Conducerea Metrorex va fi responsabilă pentru identificarea persoanelor care au participat la protest, pentru a pune în aplicare reducerea salariului pentru fiecare participant în parte. Florin Cîțu a declarat că protestul a fost ilegal și a numerotat care sunt toate măsurile pe care le va lua.

”Nimeni nu este mai presus de lege! Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: … În mandatul meu, nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii. REFORMA companiilor de stat continuă”, a scris premierul Florin Cîțu pe Facebook.

Vineri, peste 250.000 de oameni au rămas fără transport

Vinerea trecută, peprezentanţi ai sindicatului USLM au organizat un protest spontan, iar circulația trenurilor de metrou a fost blocată. Protestul de la Piața Unirii a fost un prilej pentru angajați de a-și exprima nemulțumirile, aceștia coborând în tunel.

Aceștia au împiedicat programul de circulație normal al metroului, iar peste 250.000 de bucureșteni au rămas de dimineață fără transport.

Salariul participanților va fi redus cu o zi, iar ministrul a mai declarat că persoanele care nu au putut circula azi cu metroul au fost puse „în situația de a se îmbolnăvi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: