Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mi-am dus logodnicul să-mi viziteze părinții și a fugit urlând în mijlocul nopții. Care a fost motivul

Mi-am dus logodnicul să-mi viziteze părinții și a fugit urlând în mijlocul nopții. Care a fost motivul

Sunt cu logodnicul meu de șase ani și urma să ne căsătorim luna viitoare. Dar, în timpul unei vizite la părinții mei, el a descoperit un secret despre stilul lor de viață, ceea ce l-a făcut să-și pună întrebări și despre relația noastră. De fapt, ne cunoaștem de nouă ani, iar totul părea să meargă în direcția căsătoriei, până când această vizită a schimbat cursul nunții noastre.

Am mers la părinții mei pentru a-l prezenta mai multor membri din familia mea extinsă înainte de nuntă. Părinții mei s-au oferit să ne găzduiască, așa că am ales să stăm în vechea mea cameră pentru nostalgie.

Logodnicul meu, Adam, ar fi preferat să stăm la hotel, dar eu am crezut că ar fi mai frumos să împărtășim vechea mea cameră.

„Nu văd de ce să stăm în casa copilăriei tale ar schimba ceva,” mi-a spus Adam când împachetam pentru călătorie. „Pentru că va fi ultima mea noapte cu părinții mei sub același acoperiș înainte să devin femeie măritată. Va fi un moment sentimental,” i-am răspuns.

„Dacă devine inconfortabil, mă duc la un hotel,” a spus el relaxat.

Desigur, nu mă așteptam la ce avea să urmeze. Am ajuns la casa părinților mei, iar toată lumea era încântată să ne vadă. Mama și mătușa mea pregătiseră o cină elaborată, gata să stea la masă și să-l cunoască mai bine pe Adam.

Pe parcursul cinei, totul a decurs așa cum ne așteptam, iar Adam s-a bucurat de atenția care i se acorda. „E ceva nou pentru mine,” a spus el în timp ce spălam vasele între felul principal și desert. „Nu sunt obișnuit să fiu în centrul atenției.”

„E un lucru bun,” i-am spus, înmânându-i o farfurie. „Trebuie să te simți binevenit și acasă și cu familia mea.”

Pe măsură ce noaptea se apropia de sfârșit și ne-am culcat, pregătiți pentru excursia la parcul de distracții din ziua următoare, Adam mă tot trezea.

„Ce se întâmplă?” l-am întrebat, întorcându-mă spre el.

„Nu pot să dorm, Sasha,” mi-a răspuns el iritat. „Nu e patul meu și nu sunt obișnuit să dorm în paturi care nu sunt ale mele. Și patul tău e incomod.”

„Du-te și fă o plimbare afară,” i-am spus somnoroasă. „Aerul proaspăt ar trebui să te ajute să adormi.”

„Bine,” a spus, ieșind din cameră. Aproape că adormisem din nou când țipătul lui Adam a străpuns liniștea. Am sărit din pat cu inima bătându-mi nebunește.

Ce se întâmpla? Era cineva în casă? Eram în pericol?

În timp ce încercam să-mi dau seama ce să fac, Adam s-a întors în cameră, furios și îngrozit.

„Ce s-a întâmplat?” am întrebat, simțindu-mă neliniștită.

Fața logodnicului meu era contorsionată într-un amestec de groază și furie, și a început să strige.

„Nu pot să cred,” a urlat el. „Mama ta, Sasha! Mama ta! Se sărută cu alt bărbat în hol!” Inima mi-a căzut. Sperasem că vom trece prin această vizită fără să se întâmple asta.

Am încercat să-l liniștesc și să-i explic, dar nu m-a ascultat.

„Sună-l pe tatăl tău, Sasha,” a cerut Adam. „Spune-i că mama ta înșală chiar aici, în casa lor.”

Părea logic, simplu chiar. Înțelegeam de ce Adam ar crede că implicarea tatălui meu ar rezolva totul.

Dar lucrurile nu erau așa de simple. Înainte să pot reacționa, mama a intrat în cameră, încă aranjându-și hainele.

„Pot să explic,” a început ea, dar Adam a întrerupt-o.

„Ce e de explicat? Îți înșeli soțul în propria lui casă!”

„Nu este înșelat, dragă,” a spus ea calm. „Sasha știe, și ea îți va explica totul. Căsnicia noastră este diferită. Foarte diferită. E neconvențională în comparație cu o căsnicie obișnuită. Trebuie să înțelegi asta, Adam, înainte să ne judeci.”

Adam s-a uitat la mine cu ochii larg deschiși.

„Știai? Știai despre asta și nu mi-ai spus?” Am încercat să-l ating, dar s-a retras.

„Nu am știut cum să-ți spun și nu sunt mândră că am păstrat acest secret. Dar nu era al meu să-l dezvălui.”

„Sasha!” a spus el, ridicând mâinile în aer. „Ar fi trebuit să-mi spui! Asta nu e ceva ce ascunzi de persoana cu care urmează să te căsătorești. Nu știu dacă mai pot avea încredere în tine acum. A fost o capcană, nu-i așa? Ai vrut să mă introduci în acest stil de viață, nu?”

Eram copleșită și nu înțelegeam ce vrea să spună Adam. M-am întors în amintiri, când aveam 16 ani, și prietenii mei plănuiau o noapte la mine acasă. Atunci am aflat adevărul despre căsnicia părinților mei.

Acum, ascultându-l pe Adam, aceleași emoții m-au copleșit.

„Nu, nu e deloc așa,” am spus. „Eu sunt dedicată ție. Nu vreau acest stil de viață.”

Dar Adam nu m-a ascultat. A început să vorbească despre infidelitatea mamei sale, care dusese la divorțul părinților lui. Toate acestea l-au făcut să vadă trădare în orice.

„Totul e un semnal de alarmă pentru mine, Sasha.” Și-a făcut bagajul și a plecat la hotel, spunând că are nevoie de timp să-și reevalueze logodna.

Am petrecut restul nopții plângând, simțind greutatea alegerilor părinților mei căzând asupra propriei mele relații.

„Trebuie să vorbești cu el,” mi-a spus mama, oferindu-mi o ceașcă de cafea. „Du-te la el.”

M-am dus la el la hotel. Aproape că nu am vorbit, tăcerea era grea, plină de lucruri nespuse. Nu știam dacă Adam mai vrea să fim împreună sau nu. I-am sugerat să ne mutăm la casa bunicii mele pentru restul șederii, ca să putem discuta totul într-un mediu mai confortabil.

„Da,” a spus. „E în regulă pentru mine, pentru că oricum hotelul e prea rece.”

Era o răceală între noi care nu fusese acolo înainte.

„Nu am ascuns niciodată lucruri de tine,” i-am spus. „Nu știam cum să-ți spun. Nu e ceva despre care îmi place să vorbesc, pentru că și eu am avut dificultăți să înțeleg.”

Adam a oftat, frecându-și tâmplele.

„Înțeleg. Dar asta mă lovește prea aproape de casă, Sasha,” a spus. „Am nevoie de timp.”

Am petrecut restul săptămânii la casa bunicii, încercând să încheiem vizita de familie în cel mai bun spirit posibil. Părinții mei și-au cerut scuze lui Adam, dar nu mai conta.

Nu era vorba despre ei. Era vorba despre faptul că acțiunile lor l-au afectat pe logodnicul meu. Pe drumul spre casă, Adam și cu mine am decis că vrem să rămânem împreună și să vedem unde ne va duce viața.

„Cred că ar trebui să mergem la terapie,” i-am spus, înmânându-i o băutură.

„Cred că e o idee bună,” a spus mușcându-și buza. „Pentru că am nevoie să-mi înțeleg propriile traume înainte de a accepta părinții tăi.”

Acum, Adam și cu mine am început să vorbim despre tot. Despre temerile lui, rușinea mea, viitorul nostru. Doar așa ne putem vindeca.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: