Redactia.ro
Home » Monden » „Mi-am pierdut virginitatea cu Elvis Presley”. Detalii picante din viața unei celebrități

„Mi-am pierdut virginitatea cu Elvis Presley”. Detalii picante din viața unei celebrități

Elvis Presley

Fosta iubită a lui Elvis Presley a visat la acesta încă de când avea 6 ani. De când era doar o copilă le spunea părinților că se va căsători cu el. Destinul a adus-o într-o zi, lângă acesta, când avea frumoasa vârstă de 22 de ani.

Fosta iubită a lui Elvis Presley, Linda Thompson a povestit într-o carte de ea scrisă că și-a pierdut virginitatea cu Elvis Presley. Mai mult, acesta a avut și răbdare până la momentul cu pricina. Ea mai  admite că a simţit o legătură specială cu el încă din copilărie, potrivit adevarul.ro.

Linda a mărturisit într-un interviu că a fost îndrăgostită de Elvis de când se ştie şi le-a spus părinţilor ei când avea aproximativ şase ani şi că se va căsători cu el. În realitate, l-a întâlnit pe Elvis când avea 22 de ani. Au avut o poveste frumoasă, dar de scurtă durată.

Textiera şi actriţa, în vârstă de 66 de ani, povesteşte în cartea „A Little Thing Called Life: On Loving Elvis Presley, Bruce Jenner, and Songs in Between“ că Regele Rock n’ Roll i-a respectat virginitatea până în momentul în care ea a fost pregătită să consume această relaţie, potrivit Daily Mail.   „Vreau să mă păstrez pentru tine atâta timp cât va fi nevoie”. Chiar a folosit cuvântul «păstrez»“, a scris Thompson despre atitudinea lui Presley faţă de castitatea ei.

Când s-a întâmplat momentul magic din viața Lindei

Linda Thompson şi Elvis Presley s-au întâlnit în Memphis, pe data de 6 iulie 1972, devenind în scurt timp de nedespărţit. Femeia a povestit în memoriile sale cum şi-a pierdut virginitatea în luna septembrie a aceluiaşi an, după ce s-au mutat împreună în Las Vegas.
elvis presley si linda thompson

„Eram în patul nostru regesc, aşezat pe un piedestal, cu un tavan de oglindă deasupra noastră, reflectându-ne pe mine şi pe Elvis încâlciţi într-o tandră antrenare de braţe, picioare, sărutându-ne şi trăind intens actul intim“, rememorează Linda prima noapte de dragoste cu Elvis.

  „Să spunem că dacă nu eşti pregătită într-un astfel de moment, nu vei fi pregătită niciodată în viaţa ta. Ştiam că eram pregătită să fac dragoste cu acest bărbat pe care îl adoram din toată inima“, a adăugat aceasta.

Loading...