Redactia.ro
Home » Monden » „Micul Hercule”, implicat într-un scandal de proporții. Tatăl său acuză Federația Română de Box de fraudă

„Micul Hercule”, implicat într-un scandal de proporții. Tatăl său acuză Federația Română de Box de fraudă

GALERIE FOTO (8) Micul Hercule, implicat într-un scandal de proporții.

„Micul Hercule”, implicat într-un scandal de proporții. Giuliano Stroe devenea cunoscut în întreaga lume, când a intrat în Cartea Recordurilor datorită forței sale fizice. Acum, tânărul de 17 ani este implicat într-un scandal de proporții. Tatăl său acuză Federația Română de Box de fraudă.

„Micul Hercule”, implicat într-un scandal de proporții. Tatăl său acuză Federația Română de Box de fraudă

„Micul Hercule”, implicat într-un scandal de proporții. În urmă cu 11 ani, Giuliano Stroe era denumit „Micul Hercule”, după ce a intrat în Cartea Recordurilor datorită forței sale fizice. Tânărul a devenit cunoscut în România, după ce a impresionat pe toată lumea cu mușchii săi. La acea vreme, Giuliano a mers în mâini, foarte repede, pe o distanță de 10 metri. Atunci, familia sportivului era stabilită în Italia, iar de atunci a continuat să facă exerciții fizice solicitante împreună cu fratele său, sub îndrumarea tatălui lor.

Acum, Giuliano este implicat într-un scandal de proporții, după ce tatăl lui, Iulian Stroe acuză Federația Română de Box de fraudă. Bărbatul susține că tragerea la sorți ar fi fost măsluită pentru câștigărea altui concurent. Acesta a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare. ”Președintele Federației Române de Box, Vasile Câtea, a modificat tragerea la sorti. Dupa tragerea la sorți, el a făcut o modificare de împerechere, schimbând destinul a mai multor sportivi participanți. Nu mă mai interesează să particip la nicio competiție, decât să particip în condițiile astea fără dreptul la opinie, prefer să îmi închid clubul (și așa nu o mai pot duce mult , sunt la capătul resurselor și puterilor).După reproșul nemulțumirii mele, adresată președintelui, acesta s-a ridicat în picioare, adresându-se la toți antrenorii, cu amenințări, și anume oricine face reclamații la Minister și dacă mai scrie pe Facebook lucruri fără probe, vor fi excluși de la toate competițiile. Eu i-am atras atenția domnului președinte că nu este corect ceea ce face și doresc ca tragerea la sorți să rămână neschimbată, de față cu aproximativ 80 de antrenori, iar președintele nu a dorit acest lucru. Rog ședință de urgență pentru supunerea la vot secret, pentru schimbarea președintelui Federației Române de Box!”, a dezvăluit Iulian Stroe pe Facebook.

Cum arată acum Giuliano

Giuliano Stroe avea cinci ani când a intrat în Guiness Book pentru exercițiile sale fizice extraordinare. Acum, tânărul s-a apucat serios de box. Claudio, fratele mai mic al lui Giuliano s-a înscris de câteva luni în competiții pugilistice oficiale, adunând deja câteva succese la categoria lui de vârstă. Giuliană a devenit un adolescent în toată regula, iar pe contul său de socializare publică des clipuri video și alte lucruri legate de box.

Reamintim că familia lui Giuliano s-a aflat în atenția Direcției pentru Protecția Copilului Olt, iar Iulian Stroe a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părintești, pentru rele tratamente aplicate copiilor lui. Anul trecut, Iulian Stroe îi anunța pe internauți că Giuliano a fost internat în spital. „Giuliano a rămas în spital iar noi ne întoarcem acasa. In sfarsit, i-au făcut un CT la cap si nu au găsit nici o modificare in toata partea cerebrală, asta este un lucru bun, așa că diagnosticul a ramas pe o viroza… asa ca va ramane citeva zile sa faca tratament cu antibiotic etc… in vena”,scria bărbatul pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: