Redactia.ro
Home » Monden » Micutzu a făcut primele declarații despre incidentul din weekend. Ce s-a întâmplat de fapt

Micutzu a făcut primele declarații despre incidentul din weekend. Ce s-a întâmplat de fapt

Micutzu a făcut primele declarații despre incidentul din weekend. Ce s-a întâmplat de fapt

Micutzu a făcut primele declarații despre incidentul din weekend-ul trecut. Actorul de stand-up comedy a fost implicat într-un scandal monstru.

Micutzu a făcut primele declarații despre incidentul din weekend. Ce s-a întâmplat de fapt

Micutzu a fost implicat într-un scandal monstru, iar la câteva zile distanță, a decis să vorbească despre ce a declanșat întreaga situație. Actorul de stand-up comedy a trecut prin momente fără precedent weekend-ul trecut.

Recent, Micutzu a comentat întâmplările petrecute weekend-ul trecut. Potrivit ultimelor informații, actorul de stand-up comedy și logodnica sau au ajuns să depună plângere în urma situației. Acesta susține că scandalul ar fi început după ce un individ l-ar fi înjurat pe stradă fără niciun motiv. Enervat de cele auzite, Micutzu ar fi lăsat pungile de cadouri pe stradă. Întorcându-se la individu-l respectiv să îi explice că nu este bine cum reacționează.

”Omul din spate a început să mă înjure. Am lăsat pungile cu cadouri în stradă, acolo, ca să mă întorc la băiatul respectiv să îi explic că nu e ok să vorbească așa cu mine și să îi arăt într-adevăr degetul”, a spus Micutzu în cadrul unui video.

Actorul a mai precizat că nu ar fi reacţionat dacă iubita şi prietenul lui nu ar fi fost agresaţi şi umiliţi. În același timp, Micutzu susţine că nu el a fost cel care a provocat scandalul. Acesta a ajuns la Poliţie doar pentru a depunde plângere pentru violenţă pe numele celui care i-a lovit prietenul şi iubita.

”Nu a venit pe modul „dragul meu prieten, dragul meu cetățean al României”. Nu e ok să vorbești așa cu mine. În acel moment un apropiat de la terasă s-a ridicat pe modul bodyguard și s-a pus în față mea foarte agresiv. Din spate vine Dumitrița prietena mea, ăsta o împinge. Eu spun „dacă mai pui mâna pe ea te omor”. Dumitrița după ce e împinsă îi pune mâna pe umăr și îi spune să se liniștească și să se întoarcă la masă”, a mai adăugat el.

Micutzu a mers la poliție în urma evenimentului

Evenimentul s-ar fi petrecut, mai exact, duminică seara, în jurul orei 00:00. Cosmin Nedelcu mergea în acel moment, pe stradă, cu iubita lui și un amic. Au trecut pe lângă o terasă de pe Calea Victoriei, când câțiva tineri din fața lor au început să-i adreseze actorului injurii, dar și iubitei acestuia. Unul dintre chiar a aruncat cu o sticlă către Micutzu. Acesta s-a ferit, din fericire, la timp încât să nu fie lovit. Sticla s-a dus totuși, într-un geam care s-a spart pe loc. O femeie care a asistat la întreaga scenă a alertat poliția.

”În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei, scrie Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: