Redactia.ro
Home » Monden » BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan. Ce spune vloggerul

BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan. Ce spune vloggerul

GALERIE FOTO (2) BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan.

BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan. Celebrul vlogger BRomania a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce ieri seară ar fi fost prins băut și drogat la volan. Conform informațiilor transmise de autorități, în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a ieșit pozitiv. Ce spune vloggerul despre acuzațiile aduse?

BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan. Ce spune vloggerul

BRomania s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins beat și drogat la volan. Celebrul vlogger BRomania, pe numele său real Matei Dima ar fi fost prins pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov, drogat și băut la volan. Potrivit autorităților, în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a ieșit pozitiv. Mai mult, vloggerul Matei Dima s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii deconducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. După ce au apărut informațiile în presă, BRomania a decis să facă lumină cu privire la acest caz oferind primele declarații.

Vloggerul le-a mulțumit celor din mediul online pentru mesajele de susținere și încurajare și a negat faptul că s-ar fi urcat băut și drogat la volan. BRomania a recunoscut că totul ar avea legătură cu un eveniment care a avut loc în urmă cu ceva timp, acela fiind motivul principal pentru care a rămas fără carnet. ”Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a spus BRomania pe contul său de Instagram.

Inițial, BRomania a declarat într-un interviu că lasă poliția să-și facă treabă, iar unele chestii legate de incident nu sunt adevărate. De asemenea, Matei a menționat că unii oameni pot interpreta greșit anumite informații, motiv pentru care preferă să fie rezervat în declarații.

Bromania, probleme cu legea

Ce spun oamenii legii

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au publicat primul comunicat cu privire la incident. Potrivit acestora, celebrul vlogger a fost dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe, pentru a se stabili substanța psihoactivă din organism. ”Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, informează Poliția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: