Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mierea de Manuka are beneficii miraculoase. Iată 5 dintre ele pe care trebuie neapărat să le știi

Mierea de Manuka are beneficii miraculoase. Iată 5 dintre ele pe care trebuie neapărat să le știi

Mierea de Manuka a devenit din ce în ce mai populară în ultima perioadă. Mierea de Manuka este o variantă mai scumpă de miere cultivată doar în Noua Zeelandă. Beneficiile sale pot include calmarea durerii în gât, vindecarea rănilor și tratarea afecțiunilor pielii, cum ar fi eczema. Iată o listă cu beneficiile sale miraculoase.

Care sunt beneficiile acestui produs miraculos

Mierea de Manuka diferă de mierea obișnuită, deoarece conține ingredientul activ metilglioxal , care îi conferă potențial proprietăți antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante. Poate fi achiziționat la majoritatea magazinelor de sănătate și chiar la unele supermarketuri, potrivit insider.com.

Poate trata afecțiunile pielii

Mierea de Manuka este utilizată pe scară largă în produsele de îngrijire a pielii datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii. Unguentul lipicios poate inhiba creșterea bacteriană care poate provoca sau agrava acneea și poate calma roșeața sau uscăciunea care vine cu afecțiuni inflamatorii ale pielii.

Poate vindeca rănile

Mierea de manuka nu numai că poate ajuta la calmarea stărilor pielii, dar poate ajuta și la vindecarea rănilor datorită proprietăților sale antibacteriene. Cu toate acestea, nu trebuie să aplicați miere de manuka pe răni fără a consulta mai întâi un medic.  

Calmează durerile de gât 

Mierea, de toate tipurile, este un remediu natural bine cunoscut pentru ameliorarea durerilor de gât și tuse. Mierea de Manuka, în special, reduce inflamația cauzată de tuse și poate accelera vindecarea oricăror zgârieturi în gât. Există câteva modalități prin care puteți consuma miere de manuka pentru a ajuta la durerea în gât, inclusiv: o lingură simplă, în apa fierbinte sau amestecată în ceai.

Îmbunătățește sănătatea bucală 

Deși poate părea contradictoriu că ceva atât de dulce ca mierea ar putea îmbunătăți sănătatea, activitatea antimicrobiană a manuka inhibă formarea plăcii. cest lucru este valabil mai ales atunci când este aplicat pe zona în care gingia și dintele se întâlnesc. Consultați-vă cu un dentist înainte de a utiliza mierea de manuka pentru a determina ce calitate ar trebui să utilizați și dacă este potrivit pentru tine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: