Redactia.ro
Home » Știri » Mihaela Borcea se pregătește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Fosta soție a lui Cristi Borcea face pasul cel mare, la 12 ani de la divorț

Mihaela Borcea se pregătește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Fosta soție a lui Cristi Borcea face pasul cel mare, la 12 ani de la divorț

Mihaela Borcea se pregătește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Sursă foto: Facebook

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă, la 12 ani după divorțul de acesta. De această dată, ea își va jura credință în fața lui Dumnezeu alături de actualul său iubit, Sorin Rap, cu care formează un cuplu de mai bine de nouă ani.

Mihaela Borcea, mireasă din nou

Mihaela Borcea a decis să devină soția lui Sorin Rap în fața lui Dumnezeu, dar fără a oficializa căsătoria la starea civilă. „Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu. Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste”, a declarat Mihaela Borcea, pentru Cancan.ro.

Femeia de afaceri a rememorat momentele de la prima sa nuntă, cu Cristi Borcea, mărturisind că nu s-a putut bucura pe deplin de acel eveniment. „Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe”, a mai declarat Mihaela.

O nouă etapă în viața Mihaelei Borcea

Mihaela Borcea este o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Deși a trecut prin momente dificile, inclusiv divorțul de Cristi Borcea după o căsnicie de 23 de ani, a reușit să găsească puterea de a merge mai departe.

Divorțul de Cristi Borcea a fost o etapă semnificativă și dificilă în viața ei. „Divorțul de acum aproape 13 ani a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. Dar am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor. Căsnicia mea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu!”, a declarat Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt împreună de nouă ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Deși nu vor oficializa căsătoria la starea civilă, slujba religioasă este extrem de importantă pentru ei, demonstrându-și astfel angajamentul și credința în fața lui Dumnezeu.

„Eu sunt cu frica lui Dumnezeu”, a subliniat Mihaela, explicând de ce a ales să aibă o ceremonie religioasă. Pentru ea, actele nu sunt esențiale într-o relație de dragoste. Aceasta decizie reflectă valorile și credințele lor, punând accentul pe spiritualitate și conexiunea profundă dintre ei.

Mihaela Borcea este optimistă și privește cu încredere spre viitor

Ea continuă să fie o mamă dedicată și o antreprenoare de succes. În ceea ce privește copiii ei, Mihaela a subliniat că prioritatea acestora este dezvoltarea profesională, urmând ca în viitor să se concentreze și pe întemeierea unei familii.

„Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie”, a subliniat Mihaela.

Mihaela Borcea a trecut prin multe schimbări și provocări de-a lungul vieții sale, dar a demonstrat o reziliență remarcabilă. Prin această nouă etapă, ea își reafirmă angajamentul față de valorile spirituale și dragostea autentică, continuând să inspire prin determinarea și puterea sa de a merge înainte. Relația ei cu Sorin Rap este un exemplu de stabilitate și angajament, demonstrând că adevărata dragoste nu are nevoie de acte pentru a fi validată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: