Redactia.ro
Home » Știri » Mihaela Enache a murit înainte de Revelion. Femeia a fost bătută cu scaunul

Mihaela Enache a murit înainte de Revelion. Femeia a fost bătută cu scaunul

Mihaela Enache a murit

Mihaela Enache a murit înainte de Revelion. A suferit timp de trei săptămâni, însă a pierdut lupta cu viața. Soțul criminal obișnuia să o bată frecvent.

Femeia care a fost bătută cu bestialitate cu un scaun chiar de către soțul ei a pierdut lupta cu viața. Mihaela Enache era o asistentă apreciată a Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Era căsătorită psihologul din cadrul Poliției de Frontieră Vaslui. Colegele de muncă ale Mihaelei spuneau că femeia era bătută constant. Ba chiar mai mult, criminalul avea boala jocurilor de noroc și se folosea și de banii ei.

“Spunea că nu mai poate trăi alături de el, că mereu o bate. A bătut-o și de 1 decembrie, a bătut-o și miercuri (n.r.: 4 decembrie), cu o zi înainte de a se interna în spital. De multe ori soțul îi lua cardul pe care îi intra salariul, iar banii îI băga în jocurile de noroc. Ne-a spus că din cauza bătăilor de multe ori a fost nevoită să plece de acasă de frica lui”, a declarat una dintre colegele Mihaelei Enache în urma cu trei săptămâni.

Cu toate că a fost umilită, bătută cu bestialitate și a stat în comă timp de trei săptămâni, criminalul a fost lăsat în libertate. Poliția a deschis acum dosar, după moartea Mihaelei Enache.

Mihaela Enache a murit înainte de Revelion. Femeia a fost bătută cu scaunul

Presa locală a mai relatat că, teatral, polițistul de frontieră a lăsat în tot acest timp impresia că este foarte afectat de cele întâmplate. Pentru a puncta și mai mult la capitolul imagine, Mihai Enache s-a învoit cinci zile de la serviciu, pe motiv că trebuie să meargă la spital pentru a avea grijă de soția lui. În desele vizite pe care le-a făcut, acesta nu s-a ferit să-i acuze de neglijență tocmai pe cei care făceau tot ce era omenește posibil să-i salveze soția. Acest personaj se află și astăzi în libertate pentru că anchetatorii încă nu au făcut o legătură între bătăile administrate de el și moartea soției lui. Din ce în ce mai multe voci vorbesc despre o mușamalizare în acest caz, pentru că înainte de a lucra ca psiholog, Mihai Enache a fost polițist în cadrul IPJ Vaslui., conform cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: