Redactia.ro
Home » Știri » Mihaela, o tânără de doar 16 ani, a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională FOTO

Mihaela, o tânără de doar 16 ani, a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională FOTO

Mihaela, o tânără de doar 16 ani, a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională FOTO

Mihaela, o tânără de doar 16 ani, a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. Iată toate detaliile!

Mihaela, o tânără de doar 16 ani, a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O tânără de doar 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, județul Brăila, a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce tatăl ei a anunțat dispariția. Mihaela Valentina Bocioacă a plecat de acasă vineri dimineață, lăsând un bilet părinților prea puțin detaliat. În urma plecării, adolescenta nu s-a mai întors la domiciliu.

Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Dispariția a fost sesizată seara trecută, în jurul orei 22.30, la Poliţia Oraşului Ianca, de către tatăl tinerei Mihaela Valentina Bocioacă:

„La data de 9 decembrie a.c., ora 22:30, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată de către un bărbat, privind dispariţia fiicei sale, Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, care, în cursul dimineții, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Brăila.

Semnalmentele Mihaelei Valentina Bocioacă

Tânăra dispărută are 165 cm înălțime, 40-50 kg, ochi căprui, păr lung castaniu și nu prezintă semne particulare.

În momentul dispariției, adolescenta era îmbrăcată cu un palton de culoare roșu, o pereche de blugi albastru deschis și avea o pereche de pantofi sport de culoare alb, potrivit observatornews.ro. 

Mihaela a lăsat în urma ei un bilet părinților

Autoritățile au descoperit de la deschiderea anchetei că fata a plecat către un liceu din oraşul Ianca, lăsând în urma ei un bilet părinţilor pentru a-i înștiința că pleacă de acasă pentru a se angaja.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tânăra dispărută sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, conform sursei citate.

 

 

Sursa foto: observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: