Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a spus adevărul! S-a despărțit sau nu de Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a spus adevărul! S-a despărțit sau nu de Felix Baumgartner

GALERIE FOTO (7) Mihaela Rădulescu a spus adevărul!

Mihaela Rădulescu a spus adevărul. Prezentatoarea emisiunii Ferma Orășeni vs. Săteni a spus întotdeauna adevărul în ceea ce privește viața sa sentimentală. Nu s-a ascuns niciodată să-și expună relațiie și să vorbească deschis despre experiențele amoroase. Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a spus adevărul. S-a despărțit sau nu de Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația sa cu Felix Baumgartner. Toată lumea știe că prezentatorea Tv nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, cu toate că este vorba despre relațiile sale amoroase. Relațiile sentimentale ale Mihaelei Rădulescu au stârnit întotdeauna curiozitatea publicului, iar relația pe care o are cu Felix a fost comentată luni în șir. Mihaela Rădulescu este o fire puternică și oricât de greu i-ar fi, aceasta luptă pentru a se ridica.

Cele mai importante persoane din viața ei sunt fiul său, Ayan și Felix, actualul iubit al său. Recent, vedeta a spus adevărul despre zvonurile potrivit cărora nu mai formează un cuplu cu parașutisutul. ” De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.” a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.RO.

Mihaela Rădulecu, despre relația cu Felix Baumgartner în 2021

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a postat o imagine care i-a surprins pe internauți, surprinși de ipostaza în care se află alături de iubitul ei. Nu au lipsit comentariile și zecile de mii de aprecieri din partea fanilor frumoasei prezentatoare de la Pro TV.

„Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii. Ne potrivim descrierii”, a scris vedeta pe Instagram.

Secretul relației dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Din cauza pandemiei de coronavirus, Mihaela și Felix sunt nevoiți să stea separați, ea fiind în România pentru filmările emisiunii difuzată pe PRO TV. Cei doi sunt împreună de șase ani, iar conform divei de la Monaco, nu au o relație normală. Mai exact, aceștia nu stau 24/24 unul lângă celălalt, acesta ar fi unul dintre secretul relației lor. ‘Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată’, a mai declarat Mihael.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șase ani, când Felix a invitat-o pe vedetă la cină. Cu toate că aceasta nu a fost interesată de acesta, parașutistul a făcut rost de numărul prezentatoarei Tv, dar în primă fază, l-a notat greșit. Totodată, Mihaela a povestit că în cadrul unui eveniment, Felix a venit înverșunat la el pentru a o întreba de ce nu-i răspunde la mesaje. Atunci și-a dat seama că numărul era greșit. „Când m-a văzut pe scenă, că mă așez lângă el, m-a întrebat: «Tu ce cauți aici?» Iar eu am întors întrebarea și i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici și s-a prins și el, așa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: