Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Mihaela Rădulescu despre băiatul cu care a petrecut prima noapte de amor: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

Ce spune Mihaela Rădulescu despre băiatul cu care a petrecut prima noapte de amor: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

GALERIE FOTO (5) Ce spune Mihaela Rădulescu despre băiatul cu care a petrecut prima noapte de amor

Mihaela Rădulesc este una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare de televiziune din România. De-a lungul anilor, vedeta a avut relații pe care presa le știa. Ei bine, recent, aceasta a vorbit despre primul bărbat din viața ei și despre momentul care ar fi trebuit să fie special.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre băiatul cu care a petrecut prima noapte de amor: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

Mihaela Rădulescu nu se ferește să vorbească în public despre experiențele ei cu bărbații. Întotdeauna a vorbit deschis despre viața sa personală, ba chiar a povestit recent despre prima noapte de amor. Vedeta a mărturisit că în prima noapte cu un bărbat a fost dezastruoasă, iar pe iubitul său de la aceea vreme la caracterizat ca fiind stângaci și frustrat. Prezentatoarea emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni a povestit pentru revista Tango că primul său iubit a fost o persoană slabă. „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu.

Bărbații din viața Mihaelei Rădulescu

Prezentatoarea Tv a vorbit într-un interviu pentru Adevărul.ro, despre prima sa dragoste și primul eșec în iubire. Dar cu toate astea, Răduleasca a declarat că nu i-a căzut cu tronc niciodată un bărbat însurat. Aceasta a spus că prima bărbat de care s-a îndrăgostit avea ochii albaștrii, extrem de inteligent, dar nu făcea sport. „Era blond cu ochi albaştri, foarte inteligent şi bine crescut, total anti sport şi foarte leneş. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens şi încerca să-mi spună să caut şi dincolo de o faţă perfectă. Ceea ce am şi făcut, în continuarea vieţii”, a spus aceasta.

Întrebată dacă a fost refuzată vreodată de vreun bărbat, vedeta a răspuns sincer că DA, dar nu i-a păsat atât de mult. „E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, ştiam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâştigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat„, a mai declarat Mihaela Radulescu.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori și tot de trei ori a și divorțat. Primul cuc are s-a măritat vedeta a fost Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a și păstrat. Cei doi au divorțat după câteva luni. În 1997, Mihaela s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr, de care s-a despărțit pentru că a înșalat-o. Cel de-al treilea soț a fost Elan Schwartzenberg, un om de afaceri de origine israelieană, cu care vedeta are un copil. După ce a divorțat de acesta, Mihaela Rădulescu s-a cuplat cu prezentatorul Dani Oțil, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea,iar după separarea de acesta, Mihaela și-a găsit fericirea în brațele parașutistului Felix Baumgartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: