Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu este în culmea fericirii. Vedeta a primit o surpriză uriașă de la logodnicul său

Mihaela Rădulescu este în culmea fericirii. Vedeta a primit o surpriză uriașă de la logodnicul său

Mihaela Rădulescu este în culmea fericirii

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner, de șase ani, iar de ziua relației lor, Felix i-a făcut un cadou surprinzător prezentatoarei de la Ferma. Totodată, Mihaela i-a făcut la rândul ei un cadou în plublic, iar fanii au felicitat-o.

Mihaela Rădulescu este în culmea fericirii.. Vedeta a primit o surpriză uriașă de la logodnicul său

Felix Baumgartner, celebru parașutist și BASE jumper austriac, este împreună cuMihaela Rădulescu de șase ani. Cei doi au împlinit de curând șase ani de relație, iar cu această ocazie, austriacul i-a făcut un cadou minunat frumoasei prezentatoare. Acesta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care apar imagini cu cei doi. Alături de acest videoclip, Felix a pus trei emoticoane în formă de inimă și a scris : “Muzica de Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind”.

La scurt timp, una dintre admiratoarele acestuia, a scris un comentariu frumos.“Omg, cea mai tare declarație de dragoste dintotdeauna”. Impresionată de gestul iubitului ei, Mihaela a distribuit filmarea pe Instagram Stories, iar pe câteva dintre poze, ea a scris următoarele rânduri : “Love is a feeling, not a decision… (n.r.: Iubirea e un sentiment, nu o decizie…)”.

Mihaela Rădulescu nu vrea să se căsătorească

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schartzenberg, cu care are un băiat. Cei doi au divorțat în 2008, iar vedeta a mărturisit adevăratul motiv al despărțirii. „Soțul meu a greșit lamentabil și nu am mai putut să reconstruiesc afectiv nimic pe un soclu putred„,a spus prezentatoare.

Cu toate că în prezent are o relație frumoasă alături de austriacul Felix Baumgartner, vedeta a declarat că nu vrea să se căsătorească cu el. mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea, a declarat Mihaela într-un interviu. Nici pe plan profesional, aceasta nu stă rău. Mihaela este moderatoarea emisiunii Ferma 2020, difuzată pe ProTv.

Loading...