Redactia.ro
Home » TV » Mihaela Rădulescu, criză de nervi la filmările de la Fermă

Mihaela Rădulescu, criză de nervi la filmările de la Fermă

Mihaela Rădulescu, criză de nervi la filmările de la Fermă

Mihaela Rădulescu se pare că a făcut câteva crize de nervi la filmările de la „Fermă”. Potrivit CanCan.ro,  prezentatoarea TV Ar fi jignit concurenții și ar fi amenințat că părăsește proiectul.

Mihaela Rădulescu, criză de nervi la filmările de la „Fermă”

La scurt timp după ce filmările la ”Ferma” s-au încheiat, mai multe detalii uluitoare au ieșit la iveală. Din câte se pare, tensiunile din spatele camerelor ar fi atins cote uriașe.

Filmările pentru cel mai populat show TV nu ar fi fost lipsite de episoade încordate între membrii echipei.

Mihaela Rădulescu, în centrul disputelor

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea reality show-ului,acuzată că ar fi favorizat anumiți concurenți.

Conform unor surse apropiate show-ului, iubita lui Felix Baumgartner ar fi ajuns, în prezent, să nu fie văzută cu ochi buni de oamenii care au lucrat la producerea emisiunii.

“Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea, tot timpul, să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele.

A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun.

De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram.E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul.

La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea”, a povestit o sursă din interiorul emisiunii “Ferma”

Oamenii din echipa emisiunii au fost la un pas de revoltă

La jumătatea lunii aprilie, o parte dintre oamenii care au lucrat la producția show-ului TV ar fi fost la un pas de revoltă. Din cauza condițiilor de muncă pe care le-au îndurat timp de aproximativ trei luni.

”Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului.
În Ferma se munceau 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare trei luni, în frig și în condiții de sclavie”, dezvăluia, la momentul respectiv, o sursă apropiată echipei de filmare.

Citește și:Mihaela Rădulescu, motivul pentru care a plecat de la „Românii au talent”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: