Redactia.ro
Home » Știri » Mihaela Rădulescu, despre primul iubit și primul eșec în dragoste: ”Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”

Mihaela Rădulescu, despre primul iubit și primul eșec în dragoste: ”Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre trecutul ei, mai ales cel amoros. Într-un interviu pentru Viva.ro, prezentatoarea emisiunii ”Ferma, orășeni vs. săteni”, de la PROTV a făcut câteva dezvăluiri despre prima sa dragoste și primul eșec în acest plan. 

Mihaela Rădulescu, despre prima dragoste

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele deschise din lumea televiziunii. În prezent prezentatoare a show-ului ”Ferma, orășeni vs săteni” de la PROTV,  ea nu s-a sfiit să facă câteva dezvăluiri despre trecut într-un interviu pentru Viva.ro.

Prima iubire a Mihaelei Rădulescu a fost un băiat blond cu ochi albaștri și educat. Dar, era cam leneș și anti-sport.

”Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat. (zâmbește)”, a povestit vedeta.

Primul eșec în dragoste al Mihaelei Rădulescu

Atunci când a avut primul eșec în dragoste, Mihaela Rădulescu nu și-a bătut capul prea tare.

”E,  normal,  dar  nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi   pierd   timpul   cu   un  cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a mai spus prezentatoarea.
Mihaela Rădulescu, născută Ţiganu, a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior, după ce mariajul lor nu a durat mai mult de câtva luni. La scurt timp după divorţul de Bogdan, Mihaela „şi-a pansat rănile“ în braţete lui Dan Chişu, cu care a fost împreună timp de patru ani.A doua oară, în 1997, Mihala Rădulescu s-a căsătorit cu artistul Ştefan Băniă Jr., de care s-a despărţit din cauza infidelităţii cântăreţului, după cum a spus chiar ea. Vedeta s-a căsătorit apoi cu Elan Schwartzenberg, un potent om de afaceri de origine israeliană, pentru care vedeta a adoptat religia iudaică. După ce a divorţat de acesta, Mihaela Rădulescu a început o relaţia cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 („Neaţa cu Răzvan şi Dani“), Dani Oţil, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. După despărţirea de Dani Oţil, despre care prezentatorul TV de la Antena 1 spune că a fost una de comun acord, Mihaela Rădulescu s-a apropiat foarte mult de paraşutistul Felix Baumgartner, iar cei doi „se iubesc nebuneşte“ de mai bine de şase ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: