Redactia.ro
Home » Monden » Se lasă cu scandal între dive? Cum s-a fotografiat Mihaela Rădulescu alături de fostul iubit al Danei Budeanu

Se lasă cu scandal între dive? Cum s-a fotografiat Mihaela Rădulescu alături de fostul iubit al Danei Budeanu

GALERIE FOTO (2) Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea de la „Ferma” a fost fotografiată recent alături de fostul iubit al Danei Budeanu. Este vorba despre nimeni altul decât fratele lui Marius Moga, Iulian.

Mihaela Rădulescu, alături de fostul iubit al Danei Budeanu

Iulian Moga lucrează și el la emisiunea ”Ferma”, dar este în spatele camerelor de luat vederi. Nu este de mirare, așadar, că se întâlnește des cu prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu.

Mulți au crezut că poate este vorba de o scânteie ce s-a aprins între ce ei doi, dar, în realitate, poza făcută publică de Mihaela este o simplă exprimare a prieteniei care există între ea și Iulian Moga.

Iulian Moga este nimeni altul decât fostul iubit al Danei Budeanu, care este prietenă bună cu Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, obligată să îi plătească daune soțului Danei Budeanu

De fapt, Mihaela Rădulescu chiar a avut un conflict cu Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, pentru că l-a acuzat de corupție și a ajuns să îi plătească daune de 4.000 de lei.

Ce se arăta în decizia instanței din acel moment:

„În temeiul art. 255 C.civ., obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea. Obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei nr. 43480/3/2014 înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti, publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook.

Acum, Dana Budeanu are o emisiune de succes pe YouTube și își câștigă singură banii, chiar dacă din emisiunea respectivă nu ia bani, ci investește.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a declarat Dana Budeanu.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea de la „Ferma” a fost fotografiată recent alături de fostul iubit al Danei Budeanu. Este vorba despre nimeni altul decât fratele lui Marius Moga, Iulian. Iulian Moga lucrează și el la emisiunea ”Ferma”, dar este în spatele camerelor de luat vederi. Nu este de mirare, așadar, că se întâlnește des cu prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu. Mulți au crezut că poate este vorba de o scânteie ce s-a aprins între ce ei doi, dar, în realitate, poza făcută publică de Mihaela este o simplă exprimare a prieteniei care există între ea și Iulian Moga. Iulian Moga este nimeni altul decât fostul iubit al Danei Budeanu, care este prietenă bună cu Mihaela Rădulescu.  Mihaela Rădulescu, obligată să îi plătească daune soțului Danei Budeanu De fapt, Mihaela Rădulescu chiar a avut un conflict cu Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, pentru că l-a acuzat de corupție și a ajuns să îi plătească daune de 4.000 de lei. Ce se arăta în decizia instanței din acel moment: „În temeiul art. 255 C.civ., obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea. Obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei nr. 43480/3/2014 înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti, publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook. Acum, Dana Budeanu are o emisiune de succes pe YouTube și își câștigă singură banii, chiar dacă din emisiunea respectivă nu ia bani, ci investește. ”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a declarat Dana Budeanu în propria rubrică pe YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini