Redactia.ro
Home » TV » Dana Budeanu, subiect la CNA. Cum a comis-o designerul

Dana Budeanu, subiect la CNA. Cum a comis-o designerul

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu a fost la un pas să aducă o amendă în contul Antenei 3, după ce a fost invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea și și-a exprimat susținerea publică pentru actualul primar al Capitalei, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în plină campanie electorală.

A scăpat doar cu o sancțiune

Dana Budeanu a avut mai multe critici la adresa lui Nicușor Dan, candidatul PNL la primăria Capitalei, declarații susținute și de Mihai Gâdea, pe 1 septembrie în emisiunea Sinteza Zilei.  Pentru declarația de susținere masivă pentru Gabriela Firea, făcută de designer, postul de știri a primit o somație publică. Propunere venită din partea lui Radu Herjeu, potrivit paginademedia.ro.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt.”, a spus Dana Budeanu.

Cine este Dana Budeanu?

Dana Budeanu este cunoscută pentru creațiile sale vestimentare pe care le-a purtat mari vedete precum: Mihaela Rădulescu, Andra, Corina. Creatoarea a ajuns să-și pună semnătura și pe ținutele purtate de Jennifer Lopez, Eva Longoria, Jessica Biel. Pentru cei care nu știu, Dana Budeanu este fosta soție a lui Radu Budeanu și mamă a două gemene. De câteva luni, designerul face zilnic rubrici video prin care critică actuala clasa politică și modul în care este gestionată situația politică și economică din România.

Totodată, despre doamna Budeanu s-a mai spus că urmează să candideze pe lista PSD la alegerile parlamentare, din partea actualului primar Gabriela Firea, lucru negat de designer care spune că o susține pe primăriță pentru faptul că este femeie și este un bun gospodar pentru Capitală.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: