Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, apariție surpriză la Gâdea în emisiune. Ce s-a văzut în direct

Dana Budeanu, apariție surpriză la Gâdea în emisiune. Ce s-a văzut în direct

GALERIE FOTO (2) Dana Budeanu la Sinteza Zilei

Mihai Gâdea i-a șocat pe urmăritorii emisiunii Sinteza Zilei. Acesta a avut-o ca invitată marți seara, pe Dana Budeanu, cel mai în vogă critic de modă al acestui moment.

Aceasta a vorbit despre politiceni și despre studiile sale. Dar, la un moment dat, un lucru surprinzător a apărut în cadru în direct. După ce le-a jignit în nenumărate rânduri pe fetele care au celulită, se pare că Dana Budeanu nu a scăpat nici ea de acest factor.

Dana Budeanu, apariție surpriză la Gâdea în emisiune

Dana Budeanu a fost invitată marți seara, la emisiunea Sinteza zilei, moderată de Mihai Gâdea. Aceasta a fost întrebată despre ieșirile ei la televizor și despre politicieni. Conform acesteia, cetățenii români au nevoie de politicieni care să le asigure un trai potrivit lor, pentru că România nu va fi niciodată ca oricare țară din Uniunea Europeană.

Orice politician care vine și vă spune că vrea să candideze ca să facă România ca afară, pac, ați închis televizorul. Ăla e un demagog – nu există o Românie ca afară. Nu, măh, tu trebuie să faci o Românie pentru ai tăi, pentru nația asta. O Românie capabilă să fie bună pentru nația asta, așa cum e ea. Noi nu o să fim nici britanici, nici francezi, nici nemți niciodată., a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei.

De asemenea, Dana Budeanu a ținut să precizeze că are doctorat în integrare europeană și master în studii est-europene.

Ce s-a văzut în direct?

Apariția Danei Budeanu în emisiunea lui Mihai Gâdea a uimit pe toată lumea. În timp ce vorbea despre lucrurile care au loc în România în prezent, un lucru inedit s-a observat în cadru.

În timpul filmării se poate observa la un moment dat faptul că Dana Budeanu are celulită. Se poate vedea atent în momentul în care aceasta stătea picior peste picior în fața lui Mihai Gâdea, că designerul de modă are celulită, deci aceasta susține în nenumărate rânduri că femeile cu celulită sunt femei neîngrijite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: