Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dana Budeanu, reacție vehementă vizavi de noile reguli în școli: „Niciodată în viața asta, copiii mei nu vor…”

Dana Budeanu, reacție vehementă vizavi de noile reguli în școli: „Niciodată în viața asta, copiii mei nu vor…”

GALERIE FOTO (2) Dana Budean

Dana Budeanu este o prezență controversată. Designerul vestimentar este cunoscut pentru replicile acide pe care le are la adresa vestimentației vedetelor De asemena, ea și-a deschis propriul canalului de youtube, iar odata cu pendemia a introdus o nouă rubrică Verdict Politic. Nici postările de pe conturile de socializare nu sunt mai prejos.

Reacția Danei Budeanu la redeschiderea școlilor

Guvernul a anunțat de curănd că instituțile de învățământ se vor redeschide iar masca de protecție va fi obligatorie în recreație. Doar profesorii vor fi obligati să poarte masca de protecție în timpul orelor de curs.

Dana Budeanu a contestat decizia luată de parlamentari și a postat o imagine controversată pe contul personal de Instagram. Creatoarea de modă susține că nu își va lăsa copii să poarte masca de protecție la școală: „Niciodată în viața asta, copiii mei nu vor sta cu masca în clasă. NICIODATĂ! ”. La această fotogarfie a strâns aproape 5.000 de like-uri în 24 de ore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove) pe

Aceasta nu este singura postare în care își arată dezacordul. Într-o altă postare dă exemplu Amercii care nu redeschise școlile.

Dana Budeanu nu a fost de acord nici cu noul program al teraselor

Pentru a limita răspândirea noului virus, terasele sunt obligate să închidă la ora 23.00. Creatoarea este în potriva acestei decizii și a vorbit pe larg despre subiect pe canalul propriu de youtube. Consideră că România este o țară din lumea a treia și măsurile sunt exagerate.

„În lumea civilizată nu există aceste restricții, toată lumea merge la terase, pe plaje, pe străzi, toată lumea se distrează, există aceleași cazuri confirmate ca număr oriunde în Europa. Nu este absolut nicio psihoză. Singura psihoză este în țările de sclavi, pentru că acolo trebuie să fie Singurele restrucții care se vor aplica vor fi pentru țările de sclavi, conduse de jigodii nenorocite, care nu au reușit și care nu au știut să ne pună cumva, nu pe harta lumii, undeva, astfel încât să nu mai fim tratați ca niște leproși, așa cum se întâmplă astăzi. ” a declarat Dana Budeanu în episodul 101 al „Verdictului Politic“.

Decizia de a-și deschide canalul de yotube a venit după ce a încheiat colaborarea cu Pro TV-ul. De atunci are un success enorm cu rubrica „Amețitele și mafioții”. În nici un an ea a strâns 214k urmăritori pe youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: