Redactia.ro
Home » Monden » Dosar penal deschis pentru o declarație a Danei Budeanu. Ce spun autoritățile competente

Dosar penal deschis pentru o declarație a Danei Budeanu. Ce spun autoritățile competente

Dosar penal Dana Budeanu

Dana Budeanu este urmărită penal de procurori, în urma unor acuzații pentru instigare la violență împotriva femeilor. Urmărirea penală este, totuși, făcută in rem, ceea ce înseamnă că este anchetată fapta, nu persoana.

În urmă cu trei luni, creatoarea de modă spunea, într-un clip video distribuit pe platforma sa de YouTube, că femeile ar trebui bătute.

După ce Colo, un vlogger renumit a fost acuzat de instigare la violență împotriva femeilor, acum și Dana Budeanu este urmărită penal pentru o declarație făcută în martie. După mai multe plângeri făcute la adresa creatoarei de modă, oamenii legii s-au sesizat și anchetează fapta.

Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări. Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale.

În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei”, a spus Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, potrivit Libertatea.

Dana Budeanu susține că femeile trebuie „altoite”

Într-un videoclip postat pe pagina sa YouTube, vedeta spunea cum femeile care au un anume comportament, trebuie puse la punct și lovite.

”În secunda aia tu trebuie să iei un pumn să-i spargi gura. Nu există, bă, aşa ceva! Bă, ce vă spun eu, bă, ăsta e instinctul masculin. Ele trebuie altoite! Instigi la violenţă…

Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Deci, urmează o figură de stil: altoială! Nu se poate să ajungi sclavete, vă ceartă alea în public. Prima dată când te-a certat aia, te-a perisflat sau ţi-a răspuns la vreo masă în public sau pe undeva, jap!

De faţă cu toată lumea! Jap»-ul nu e ceva nasol, din greşeală ţi-a scăpat mâna. În secunda doi şi ameţitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunităţii, tu aşa trebuie să gândeşti. Tu nu o altoieşti pe ea. Tu o altoieşti pe ea puţin, aşa… te faci că-ţi scapă, înţelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat.”, spunea Dana Budeanu în emisiunea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: