Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce regretă amarnic după 10 ani de la despărțire

Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce regretă amarnic după 10 ani de la despărțire

Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce regretă amarnic după 10 ani de la despărțire

Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce a spus la 10 ani de la despărțire și ce regrete are acesta.

Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce regretă amarnic după 10 ani de la despărțire

Mihai și Iulia Albu au format cândva o pereche, au fost căsătoriți și au împreună o fiică, dar iată că și la 10 ani de la despărțirea lor încă se poate discuta despre asta. Mihai Albu susține că are unele regrete după această separare de .

„Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. Am împărţit bunurile, am hotărât custodia comună a fetiţei, iar ea (n.red. Iulia Albu ) a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul în acel moment a fost să aibă acelaşi nume ca fetiţa noastră. Am fost de acord, sigur după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat şi regret şi acum. Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele”, a spus Mihai Albu, în exclusivitate, pentru Fanatik.

„Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători şi îşi schimbă numele. Şi atunci pentru ce să-i mai laşi numele dacă oricum îşi schimbă numele? Sau mai rău, următorul poate să aibă numele meu dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluţie bună, dar nu am ştiut în acel moment”, a mai spus acesta, potrivit sursei.

Mihai Albu, îndrăgostit până peste cap

Mihai Albu are gânduri cât se poate de serioase cu noua iubită și susținea la un moment dat că-și dorește să facă pasul următor, acela de a se căsători, dacă lucrurile dintre ei vor evolua în mod pozitiv.

„Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine”, a spus el, potrivit Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: