Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu, îndepărtat de fiica sa de Paști: ”Are telefonul restricționat”

Mihai Albu, îndepărtat de fiica sa de Paști: ”Are telefonul restricționat”

Mihai Albu se plânge că nu-și poate suna fiica de Paști. Acesta arată cu degetul către fosta sa soție, Iulia Albu, care i-ar fi restricționat apelurile fetiței din telefon.

Mihai Albu, îndepărtat de fiica sa de Paști: ”Are telefonul restricționat”

Mihai Albu o acuză, din nou, pe Iulia Albu că îl îndepărtează de fiica lor, Mikaela. Mihai Albu spune că nu o poate suna pe cea mică, din cauză că mama ei i-ar fi făcut unele setări la telefon. Mai exact, să primească apeluri doar de la ea și actualul partener, potrivit Spynews.

„Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Designerul a mai precizat că și-ar vizita fiica, dar nu poate pentru că trebuie să aibă grijă permanent de mama lui, care are 93 de ani. Totodată, nici Mikaela nu-l poate vizita, deoarece a fost o perioadă la el, conform custodiei.

„Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a mai povestit designerul.

Așa cum spune chiar designerul, Mikaela a făcut anul trecut Paștele cu el. Însă, reamintim faptul că au mai urmat ulterior replici acide între el și fosta soție, tot din cauza programului de vizită al fiicei lor. La un moment dat, Iulia Albu a spus că-l va da în judecată pe Mihai Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: