Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu, atac dur la adresa iubitului Iuliei Albu: ”E doar o bonă legală”

Mihai Albu, atac dur la adresa iubitului Iuliei Albu: ”E doar o bonă legală”

Războiul dintre Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, pare că nu se mai încheie. Cei doi își aduc reproșuri dure, în public, iar motivul acestor dispute ar fi chiar fetița lor, Mikaela. După ce joi, Iulia Albu a declarat că îl va în judecată pe designer din cauza jignirilor, acesta nu se lasă mai prejos și îi dă o nouă replică. Mihai Albu a făcut un atac dur la adresa iubitului ei.

Ce spune Mihai Albu despre iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu și Mihai Albu continuă cu atacurile acide la adresa celuilalt. Motivul ar fi programul de vizită al fiicei lor, Mikaela. După ce joi, creatoarea de modă a dezvăluit că îl va în judecată pe fostul soț, din cauza jignirilor, Mihai Albu nu se lasă deloc mai prejos și a venit cu o replică…pentru iubitul ei.

Deranjat de faptul că cel care l-a înlocuit în inima Iuliei Albu se autoproclamă ”tată legal” al Mikaelei, Mihai Albu a răbufnit și a spus: ”Cum să fie tatăl legal al copilului meu?  E  doar bonă legală, eu sunt tatăl Mikaelei!”, a spus designerul pentru playtech.ro.

De ce îl dă în judecată Iulia Albu, pe Mihai Albu

Iulia Albu s-a simțit deranjată de faptul că Mihai Albu a numit-o în cadrul unei emisiuni TV ”perversă” și ”mincinoasă” pentru că nu-l lasă să își vadă fetița, care a rămas în custodia ei, conform programului programului stabilit de judecători. Tot atunci, designerul de încălțăminte sugera că Iulia Albu nu ar fi o mamă prea bună pentru copilul lor. Așadar, Iulia a răbufnit și a spus că-l va chema în instanță.

”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi le-a adus”, a declarat Iulia Albu pentru playtech.ro.

Între timp, Mihai Albu a venit cu explicații față de ieșirile sale din cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Tot pentru sursa menționată anterior, el a precizat că fosta lui soție nu are un motiv viabil pentru a-l da în judecată.

”Iulia e perversă pentru faptul că declară peste tot că ea nu ne-ar fi îngrădit niciodată dreptul fetiței mele și mie să petrecem timp împreună, conform Hotărârii Judecătorești și, când colo, Poliția Română a constatat lucrul acesta de nenumărate ori. Nu mă va da în judecată pentru că nu are vreun motiv viabil, mai bine se conformează respectării Hotărârii Judecătorești, care stipulează un program de vizitare riguros și concret în interesul superior al minorului”, a explicat Mihai Albu.

De altfel, designerul este deranjat și de atitudinea noului partener al creatoarei de modă, după ce i-a spus în față că el este tatăl legal al copilului. Totodată, Mihai Albu a relatat că violonistul a vrut să îi dea lecții de matematică, în contextul în care el este la bază arhitect.

”M-am dus să-mi iau fetița, a ieșit el la ușă, și mi-a zis în față că el e tatăl legal al Mikaelei. Voia să mă învețe cum să fac cu Mikaela lecțiile la matematică, i-am zis că atâta lucru știu și eu, că doar sunt arhitect, meseria asta se bazează pe matematică. El este violonist. Concubinul ei nu este și nu va fi niciodată tatăl legal al copilului meu, este doar un fel de bonă legală. Totodată, îi mulțumesc că o sprijină necondiționat pe mama copilului meu în creșterea fetiței noastre, chiar dacă nu sunt cu totul de acord cu metodele utilizate. Copilul trebuie să crească cu iubire și echilibru pentru ambii părinți deopotrivă!”, a mai spus supărat, Mihai Albu.

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2012. Deși au rupt căsnicia, Iulia a dorit să păstreze numele de ”Albu.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: