Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu, situație stânjenitoare din cauza măștii de protecție

Mihai Albu, situație stânjenitoare din cauza măștii de protecție

Mihai Albu a trăit o experiență stânjenitoare din cauza măștii de protecție pe care a primit-o de la o persoană dragă din viața sa.

 

Cum a ajuns Mihai Albu în această situație

Celebrul designer de pantofi a explicat cum a ajuns să dea explicații în fața unor angajați de la ordine și pază. Cum masca de protecție este obligatorie, Mihai Albu a decis să respecte regulile. Însă, involuntar, acesta s-a pus într-o situație stânjenitoare. În ziua alegerilor locale, pe 27 septembrie, fostul soț al Iuliei Albu a fost nevoit să răspundă întrebărilor oamenilor legii, după ce a fost declanșată alarma. Aceasta pornise din cauza măștii pe care designerul de pantofi avea imprimată bărbia sa.

Am primit-o cadou de la o prietenă din Germania. Am avut și probleme din cauza măștii, când m-am dus la vot, la o școală generală din Sectorul 2. Aparatele de la intrare nu-mi detectau masca pe față și brusc a pornit alarma, au venit oamenii de ordine. Este un program special, iar eu am dat totul peste cap”, a declarat cunoscutul designer de pantofipentru impact.ro.

Mihai Albu a declarat că a evitat să se mai bărbierească, având în vedere faptul că nu a mai ieșit din casă, aira tunci când iese este nevoit să poarte masca de protecție.

“De ce să mă mai chinuiesc să mă bărbieresc, dacă tot nu se vede cum arăt? Cât ies eu din casă? Doar la cumpărături și la atelier, și atunci o port, iar la posturile tv mă duc rar. Este mai comod așa, cu barbă, chiar îmi place”. a mai spus Mihai Albu, în cadrul aceluiași interviu.

 

Cum a devenit celebru Mihai Albu

Fostul soț al Iuliei Albu a devenit cunoscut ca designer de pantofi. Însă, acesta a intrat în Cartea Recordurilor datorită pantofilor pe care i-a creat, cu cel mai înalt toc din lume.

Mihai Albu a vorbit și despre familia sa, în cadrul unui interviu acordat lui Cătălin Măruță, în anul 2017, în cadrul emisiunii cu același nume.

“Merg pe 55 de ani şi la vârsta asta locuiesc cu mama. (…). Avem o relaţie foarte bună, îi spun tot ce am pe suflet, iar ea e o fire foarte optimistă. (…). S-a ajuns în situaţia asta, ştiţi de ce, dar nu e problemă, mama mă primeşte acasă mereu cu zâmbetul pe buze. (…) La 16 ani, tatăl meu a murit, iar mama m-a crescut singură. La 16 ani, dacă nu o aveam pe mama să mă ajute, să mă instruiască… îi sunt atât de recunoscător, pentru că dacă nu era felul ăsta, optimist, cu respect, cei şapte ani de acasă, nu ajungeam aici. O iubesc, o respect şi-i mulţumesc. (…)”, a povestit designerul de pantofi în cadrul ediției, în 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: