Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova! A fost prezentat în miezul nopții

Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova! A fost prezentat în miezul nopții

Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova

Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova. Apărătorul în vârstă de 24 de ani l-a enervat pe Gigi Becali atât de rău încât a fost transferat rapid. A gafat în ultimele partide jucate pentru FCSB și patronal nu a mai stat pe gânduri. A aranjat rapid transferul la Craiova. A fost trimis la schimb cu Tiago Ferreira și oltenii l-au prezentat joi noaptea. Mihai Bălașa a făcut o înțelegere pe 3 ani.

”Mihai Bălașa a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pentru o perioadă de 3 ani, plus opțiunea clubului pentru încă un an. Bun venit în familia Științei, Mihai! Suntem convinși că în cel mai scurt timp vei reveni și la echipa națională”, a fost mesajul Craiovei, postat pe Instagram.

Cine este Mihai Bălașa

Mihai Bălașa a venit la FCSB în 2017. Jucătorul de 24 de ani a pornit de la FC Viitorul. Apoi a fost transferat la AS Roma. A urmat un împrumut la Crotone şi Trapani înainte de revenirea în România. În acest moment potrivit transfermarkt.com, cota sa de piață este de 1.300.000 de euro.

Corneliu Papură este mulțumit de transfer

Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură este mulțumit cu acest transfer și spune că l-a droit pe Mihai Bălașa la echipă.

„Cu siguranță mi l-am dorit. Dacă nu, nu s-ar fi făcut. Este un transfer pe care l-am vrut. Sper ca jucătorii aduși să se acomodeze cât mai bine și să ne ajute. Mai vrem și alți jucători”, a declarat Papură după meciul cu AEK.

Și fostul international, Gică Craioveanu crede că oltenii au făcut o mutare bună.

„Cred că Universitatea are de câștigat pentru că Bălașa a jucat mai mult decât Ferreira în ultimul an și jumătate”, a spus Gică Craioveanu la Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali a scăpat de Mihai Bălașa! L-a trimis rapid la Craiova!

Loading...