Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a scăpat de Mihai Bălașa! L-a trimis rapid la Craiova!

Gigi Becali a scăpat de Mihai Bălașa! L-a trimis rapid la Craiova!

Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova

Gigi Becali a scăpat de Mihai Bălașa. Patronul îl luase la ochi în ultima perioadă pe fundașul central, după ce în ultimele meciuri a gafat de mai multe ori. Pasa proastă prin care trece jucătorul de 24 de ani l-a scos din sărite rău pe finanțatorul roș-albaștrilor. Așa că, Becali a găsit repede rezolvarea. S-a înțeles cu Universitatea Craiova și l-a dat la schimb pentru un alt fundaș central, portughezul, Tiago Ferreira. Totul s-a întâmplat foarte rapid, nici măcar Sorin Cârțu, președintele oltenilor ne fiind informat. Ca și la alte transferuri, patronul echipei a luat un jucător despre care nu știa mare lucru. „L-am luat pe Ferreira de la Craiova. Azi l-am luat (ieri). M-a sunat aseară, pe la 11, un prieten de-al lui Rotaru și mi-a zis că vrea să scape de Tiago. Și că dacă vreau să facem schimb să-l dau pe Bălașa. Și am zis în secunda 1 că da. Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ferreira. Dacă e mai rău decât Bălașa, m-am păcălit”, a spus Becali la TV Digi Sport. Portughezul a ajuns la Craiova în 2017 de la Uniao Madeira și este cotat la 900.000 de euro.

“Schimbul este o pierdere pentru FCSB”

Doi antrenori, Dorinel Munteanu și Eugen Neagoe au comentat acest transfer.

“Schimbul este o pierdere pentru FCSB”, a susținut Munteanu la Telekom Sport.

Și antrenorul lui Dinamo a fost surprins la aflarea veștii.

„E o diferenţă între ei. Tiago Fereira este stângaci și poate juca doar fundaş central stânga, nu şi fundaş central dreapta. În schimb Bălașa poate acoperi mai multe posturi”, a declarant Neagoe.

Parcursul lui Mihai Bălașa

Fotbalistul a debutat pentru Viitorul în 2012. În 2014 este transferat de AS Roma și face parte din lotul italienilor la Internațional Champions Cup. Apoi este împrumutat la FC Crotone în Serie B. În 2016 ajunge tot sub formă de împrumut la Trapani. Un an mai târziu, ajunge în România și semnează un contract pe 5 ani cu FCSB.

Citește și: FCSB, fără antrenor la meciul cu Mlada! Conceicao l-a refuzat pe Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: