Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac bate palma cu Florin Călinescu într-un nou proiect TV? Dialogul dintre cei doi

Mihai Bendeac bate palma cu Florin Călinescu într-un nou proiect TV? Dialogul dintre cei doi

Florin Călinescu va demara un nou proiect de televiziune. Vedeta nu a furnizat multe detalii, ci doar a venit cu o declarație în care spunea că va pune bazele unei noi televiziuni 100% românești, iar mai apoi a precizat că de fapt a fost o confuzie și va fi doar un proiect de televiziune, în niciun caz un post TV. Acesta a transmis un mesaj prin care încearcă să își atragă adepți pe care îi îndeamnă să își depună CV-uri, iar Mihai Benedeac a reacționat.

Ce mesaj i-a transmis Mihai Bendeac lui Florin Călinescu

Zilele trecut, Florin Călinescu a publicat un mesaj pe pagina sa de facebook prin care le transmite celor doritori să ia parte la proiectul său să își trimită CV-urile. Această postare a strâns multe mesaje și reacții printre care se numără și un mesaj de la Mihai Bendeac. Actorul i-a transmis că ar fi trimis și el un CV, doar că a renunțat să mai spere la faptul că ar putea face carieră din televiziune.

Cine crede ca poate avea un drum in televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producator/ producatoare. Si asa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistica si sau montaj.Voce. Vanzari. Juridic. Hr. Soferi. Coafeze. Casting. Scenaristi. Computere. Grafica. Promo. Reporteri.Si câte altele… Putei sa trimitei cv. Materiale filmate si orice alta forma de recomadare pe pagina mea de chat a fb. Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garantia calitatii, nu a altor criterii. Obligatii. Neamuri. Etc. Plus nr de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii. „, a fost mesajul publicat de Florin Călinescu.

Aș trimite dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie„, a fost comentariul lui Mihai Bendeac.

Spre suprinderea tuturor, Florin Călinescu i-a răspuns lui Mihai Bendeac spunându-i că îl respectă nespus de mult și că pentru el va face orice. „Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând.„,a  fost mesajul transmis de Florin Călinescu.

Florin Călinescu pus pe fapte mari

Conform declarațiilor lui Florin Călinescu acesta deja a apelat la o firma de consultanță și plănuiște să pună pe picioare acets proiect alături de un prieten din aceeași breaslă. Florin Călinescu a spus că nu i-a fost deloc ușor să plece de la televiziunea în care a petrecut atât de mult timp și alături de care a avut atât de multe proiecte.

Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian, acolo (n.r. Adrian Sârbu) și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori. Acum, Nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o sa mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri. Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice. Nu am nici o teamă, nici o frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți.„, a spus Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: