Redactia.ro
Home » TV » Mihai Bendeac și Delia, accident grav în culise. Momentul pe care mulți l-au uitat VIDEO

Mihai Bendeac și Delia, accident grav în culise. Momentul pe care mulți l-au uitat VIDEO

Accident DELIA SI BENDEAC

În culisele emisiunii X Factor, jurații și prezentatorii au avut parte de momente de neuitat și de povestit nepoților. Dar joaca dintre Delia și Mihai Bendeac era pe punctul de a se transforma într-o tragedie. Actorul a scăpat-o pe jurată, iar ulterior aceasta s-a ales cu un cucui imens.

Mihai Bendeac și Delia, accident grav în culise

În perioada în care Delia Matache juriza în emisiunea X Factor, iar Mihai Bendeac prezenta show-ul, a avut loc un accident care i-a șocat pe fanii emisiunii.

Întregul eveniment a avut loc în momentul în care cântăreața a sărit în spatele lui Mihai Bendeac, dar acesta scăpat-o…în cap. Ulterior, vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar situația nu a fost gravă, alegându-se doar cu un cucui.

Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!”, a declarat Delia.

Auzind de acest incident, juratul Horia Brenciu a precizat că a încercat același lucru cu Delia, la Sala Palatului, dar activitatea s-a finalizat cu succes.

Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi și te arunci, forța ta este mai mare pentru că intervine și inerția. Ții un picior în față, unul în spate. Dar Bendeac nu știe toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine”,a spus Horia Brenciu.

Delia, Bendeac și Cheloo jurați în emisiunea iUmor

Emisiunea iUmor a debutat în anul 2016, și este o adevărată surpriză pentru telespectatorii care o urmăresc fiecare ediție.

Delia, Bendeac și Cheloo pe lângă jurizare, cei trei sunt deseori ținta umorului spus de concurenți și de invitații speciali ai emisiunii. iUmor este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Pe scenă urcă oameni din toate colțurile lumii ce vin în fața publicului pentru a face numele de stand up, mimă, magie sau improvizație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: