Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac și mărturia care a șocat pe toată lumea. Îi plac femeile sau bărbații? A recunoscut totul în public

Mihai Bendeac și mărturia care a șocat pe toată lumea. Îi plac femeile sau bărbații? A recunoscut totul în public

Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate.

Orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac a fost mult timp subiect de bârfă pentru cârcotași. Mulți fani au fost induși în eroare de rolurile pe care actorul le-a tot jucat de-a lungul timpului.

Chiar el povestea într-un timp că rolul care l-a consacrat a fost și cel de la care au pornit suspiciunile publicului. A intrat atât de bine în pielea personajului încât în următoarea perioadă au apărut zvonuri conform cărora Mihai Bendeac ar fi fost atras mai degrabă de bărbați decât de femei.

Actorul a vorbit la un moment dat despre acest subiect, fără a se arăta deranjat de opiniile oamenilor din jur.

”Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia „La naiba, la naiba!”, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?

În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu „fil”! Aceste comentarii sunt adevărate!, mărturisea Mihai Bendeac în cadrul unui podcast.

Mihai Bendeac i-a șocat pe urmăritorii săi

Ultimele dezvăluiri pe care Mihai Bendeac le-a făcut vor distruge toate bârfele și miturile care au fost născocite despre orientarea lui sexuală. Actorul a fost de-a dreptul șocat de frumusețea unei domnișoare pe care a văzut-o pe stradă.

Și să nu aveți impresia că a fost doar atât. Artistul nu s-a putut abține și a recunoscut că a trecut ceva timp de când nu a mai avut parte de astfel de trăiri.

”Am văzut trecând pe stradă adineauri o tipă atât de sexy. Nu-mi aduc aminte ultima dată când am … Doamne, Dumenzeule … cum era! Avea niște îmbunătățiri, dar … Doamne …. Și a venit vara și e din ce în ce mai rău și o să fie din ce în ce mai rău. Îmi pierd mințile”, le-a povestit Mihai Bendeac fanilor lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: