Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete a desființat emisiunea „Visuri la cheie” de față cu Dragoș Bucur: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Mihai Bobonete a desființat emisiunea „Visuri la cheie” de față cu Dragoș Bucur: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Mihai Bobonete a desființat emisiunea „Visuri la cheie” de față cu Dragoș Bucur: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Mihai Bobonete a desființat emisiunea „Visuri la cheie” de față cu Dragoș Bucur. Iată ce a spus îndrăgitul actor!

Mihai Bobonete a desființat emisiunea „Visuri la cheie” de față cu Dragoș Bucur

Fanii lui Mihai Bobonete au râs cu lacrimi când Mihai Bobonete i-a dat o replică de milioane lui Dragoș Bucur despre emisiunea „Visuri la cheie”. Îndrăgitul actor a recunoscut că familia lui este mereu cu sufletul la gură în fața televizorului atunci când începe emisiunea de pe PRO TV și că uneori, în glumă, le spune să nu se mai uite „la toate prostiile”. Dragoș Bucur, fiind de față la această discuție a zâmbit:

La mine, știi cum îmi dau seama că e miercuri și e „Visuri la cheie”? Vin acasă târziu, de la antrenamentele lui fii-miu și le găsesc pe soacră-mea, pe nevastă-mea și pe fii-mea plânse pe canapea. Și zic, ce emisiune este, „Visuri la cheie”? Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile astea. S-a terminat Las Fierbinți, gata, mutați programul”, a spus Mihai Bobonete, izbucnind în râs.

@dozadepodcast Bobonete vs Dragos Bucur #bobonete #romaniiautalent #dragosbucur #visurilacheie #viral #tiktokromania #romania #caterinca #dozadepodcast #pentrutine #amuzant ♬ suono originale – Doza de Podcast

„Visuri la cheie” revine cu sezonul 10

Dragoș Bucur a oferit detalii despre noul sezon al îndrăgitei emisiuni, „Visuri la cheie”:

„Ne pregătim pentru un nou sezon și nu pot să nu mă gândesc că se fac 10 ani de când cunoaștem familii și oameni care ne-au învățat, atât pe noi, cât și pe cei de acasă, foarte multe lucruri. Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul alături de echipa Visuri la cheie, iar renovarea continuă!

Vrem să întâlnim și anul acesta oameni care merită cu adevărat o schimbare, așa că nu ezitați să completați formularul de înscriere”, a declarat Dragoș Bucur, înainte de a porni în drumul spre cunoașterea noilor familii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: