Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete a fost la un pas de a fi snopit în bătaie de un taximetrist. Care a fost motivul

Mihai Bobonete a fost la un pas de a fi snopit în bătaie de un taximetrist. Care a fost motivul

Mihai Bobonete l-a avut invitat în cadrul podcastului său chiar pe Octavian Strunilă. Cei doi s-au distrat de minune și și-au adus aminte de câteva momente amuzante pe care le-au trăit împreună, printre care și unul cae putea să se lase cu evenimente grave.

De ce era Mihai Bobonete să fie bătut de un taximetrist

Mihai Bobonete și Octavian Strunilă și-au adus aminte de un moment foarte amuzant din viața lor, dar care în același timp a fost destul de periculos. Cei doi și-au amintit într-o seară că Mihai Bobonete era pe punctul de a fi snopit în bătaie cu o bâtă de căre un taximetrist furios. Motivul? Octavian Strunilă îi făcuse plângere șoferului, iar Mihai Bobonete a fost pe punctul să suporte repercusiunile gestului necugetat al șoferului de taxi.

Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem: «Calea Vitan 203». Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia. Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu, în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: «Deschide că îți sparg geamul!»„, a povestit Octavian Strunilă.

Deși evenimentul se putea termina într-un mod nepăcut, atât Mihai Bobonete, cât și Octavian Strunilă au scăpat teferi și nevătămați din calea furiei taximetristului. Cei doi își aduc aminte cu plăcere și amuzament despre acea seară pe care nu o vor uita prea curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: