Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete a scăpat porumbelul după ce a văzut poze îndrăznețe cu Mădălina Ghenea. Cum a reacționat iubitul actriței, Grigor Dimitrov

Mihai Bobonete a scăpat porumbelul după ce a văzut poze îndrăznețe cu Mădălina Ghenea. Cum a reacționat iubitul actriței, Grigor Dimitrov

mihai bobonete madalina ghenea

Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai dorite femei din lume, iar imaginile pe care actrița le distribuie adesea pe contul personal de Instagram reușesc să aprindă imaginația fanilor, care se întrec în comentarii. Iată ce mesaj a scris Mihai Bobonete după ce a văzut cele mai recente poze ale Mădălinei, dar și care a fost reacția iubitului Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea a distribuit cele mai îndrăznețe poze. Ce mesaj i-a scris comediantul Mihai Bobonete după ce le-a văzut

Mădălina Ghenea are un trup de fotomodel și un chip cu trăsături perfecte, așadar nu se de în lături din a distribui în mediul online tot felul de imagini îndrăznețe. Recent a distribuit mai multe imagini în care apare purtând lenjerie intimă. Instantaneele au adunat mii de aprecieri din partea fanilor, așa cum era de așteptat. Între vedetele fermecate de frumusețea Mădălinei s-a numărat și comediantul Mihai Bobonete care nu s-a putut abține și a scris un comentariu amuzant.

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu.

În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

Grigor Dimitrov a fost fermecat de pozele Mădălinei

De câteva luni, frumoasa Mădălina Ghenea formează un cuplu alături de sportivul de origine bulgară Grigor Dimitrov, cunoscut pentru perfomanțele sale de pe teren, dar și pentru relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu nume sonore precum Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger.

Grigor Dimitrov nu a fost impresionat de comentariul amuzant scris de Mihai Bobonete și s-a concentrat exclusiv asupra pozelor pe care le-a distribuit iubita sa. Grigor a lăsat, în schimb, un comentariu ilustrativ pentru atracția pe care o simte față de Mădălina Ghenea, „🔥Dio Mio ❤️🔥❤️Mamma Mia 🔥”, a fost mesajul sportivului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: