Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Momentul stânjenitor de care a avut parte într-o benzinărie

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Momentul stânjenitor de care a avut parte într-o benzinărie

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Actorul de comedie a fost confundat de către o vânzătoare cu unul dintre fiii regretatului artist Ion Dolănescu, Bobonete a povestit întâmplarea stânjenitoare.

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Momentul stânjenitor de care a avut parte într-o benzinărie

Mihai Bobonete este un personaj cunoscut în lumea comediei. Actorul a avut parte de o întâmplare stânjenitoare la o benzinărie, după ce a fost confundat de unul dintre fiii lui Ion Dolănescu. Mihai Bobonete a povestit că la un moment dat vânzătoarea l-a confundat cu unul dintre fiii regretatului artist. Femeia a început să îl critice pe Bobonete pentru întregul scandal cu moștenirea, neștiind, că, de fapt, el nu este fiul lui Dolănescu. Vânzătoarea nu nu mai că l-a privit insistent, ci a purtat o discuție seriosă cu el.

„Eram fără mustață, după o filmare, la o benzinărie de pe Valea Oltului. Aveam un spectacol la Sibiu. Doamna de la casă se uită așa, lung, la mine și-mi zice: ‘Să știți că apreciez foarte mult ceea ce faceți.

Aveți spectacol? Dacă nu vă deranjează, aș vrea să vă dau un sfat!’ Clar, am zis că da. ‘E urât ce faceți cu fratele dumneavoastră, mai ales în amintirea tatălui dumneavoastră. E urât după moartea lui să vă certați!’, mi-a spus.”, a dezvăluit comediantul.

Cu toate că a realizat că este confundat cu Dragoș sau Ionuț Dolănescu, Mihai Bobonete a preferat să nu îi spună angajatei adevărul, ci mai mult, a continuat discuția și a intrat în rolul „personajului”: „Mă uit eu la ea, ea la mine, mă gândeam că am plecat de două ore de acasă, când să moară tata, iar frate-miu să apuce să mai meargă și la emisiuni să se certe.Am avut nerușinarea să nu-i spun cine sunt! ‘Doamnă, să știți că mai mult e vina lui!’, i-am zis.Am simțit-o clar, ținea cu celălalt, nu cu mine. ‘Să știți că domnul Dolănescu s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea ce se întâmplă, asta vă mai zic!’, mi-a mai spus și a plecat. Femeia m-a confundat cu unul dintre copiii lui Dolănescu, am intrat și eu pe net, am văzut că era un întreg scandal cu copiii lui Dolănescu.„, a mai povestit actorul, în cadrul podcastului său.

Ce a făcut Mihai Bobonete atunci când a fost față în față cu celebra artistă Pink

Mihai Bobonete este un bun actor de stand-up, care aduce mereu zâmbetul pe buzele publicului său. De curând, actorul a povestit că s-a întâlnit cu celebra artistă Pink. Acesta i-a povestit bunului său prieten, Dan Chișa, cum a reacționat când a văzut-o pe cântăreața internațională. Totul a avut loc în prezența lui Dan Chișu, pe vremea când Bobonete era angajatul său. Acesta ar fi intrat în vorba cu Dan Chișu, chiar în momentul în care regizorul se afla într-o conversație cu Pink. Disperat pentru că își dorea un microfon son, Bobonete a omis complet faptul că alături de el se afla și artista. Mai mult, actorul chiar a împins-o pe Pink.

„Erai față în față cu o tipă blondă, când m-ai văzut, ai schimbat privirea. Știu că m-am pus în fața ta, am și împins-o un pic și-am început: „Dane, avem o problemă cu microfonul”. Tu aveai șocul ăla, când vezi prostul din fața ta și mi-ai zis: „Băi Bobo, fă și tu cunoștință cu Pink!”. Iar eu: „Da, Bobo! Deci băi Dane, nu mai merge microfonul, am găsit unul ieftin la „Muzica”, 400 de euro”. Și-i dădeam înainte.Tu ai văzut că am împins-o pe aia, iar eu am dat mâna cu ea și am zis „Bobo” și atât: „Hai că vorbim noi mai încolo!”. După ce-am ieșit, mi-aduc aminte și acum, am rămas lângă niște flori de Maica-Domnului, apoi, în tăcerea minții mele am zis doar atât: „Pink”. Am venit până aproape de geam și-am văzut cine e cu adevărat. Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, și-așa nu știam engleză?! Ai râs apoi de mine, de față cu toți: „Băi, voi știți ce-a făcut prostul ăsta?!”, a rememorat Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: