Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete, detalii incendiare despre noul sezon Românii au talent: „Vă garantez eu că va fi cel mai urmărit…”

Mihai Bobonete, detalii incendiare despre noul sezon Românii au talent: „Vă garantez eu că va fi cel mai urmărit…”

Mihai Bobonete, detalii incendiare despre noul sezon Românii au talent: „Vă garantez eu că va fi cel mai urmărit...”

Mihai Bobonete, unul dintre jurații emisiunii Românii au talent, a făcut publice unele dintre detaliile cel mai așteptate despre noul sezon al acestui show de succes difuzat la Pro TV. Într-un interviu recent, Bobonete a subliniat că acest sezon promite să fie cel mai bun până în prezent, datorită momentelor speciale, numerelor inedite și concurenților talentați care vor urca pe scena competiției.

Mihai Bobonete, detalii incendiare despre noul sezon Românii au talent

Cu premiera programată pentru vineri, 9 februarie 2024, la ora 20:30, sezonul 14 al emisiunii Românii au talent este așteptat să aducă în casele telespectatorilor un amalgam de talente variate și emoții puternice. Mihai Bobonete a împărtășit că acest sezon va fi de neuitat și îi îndeamnă pe toți să nu-l rateze.

„Va fi cel mai bun. Vă garantez eu că va fi cel mai urmărit sezon pentru că are talent, diversitate și mult umor”, a spus vedeta pentru revista viva.ro. Cu un optimism contagios, actorul din serialul Las Fierbinți a vorbit și despre relația sa cu ceilalți membri ai juriului.

Mihai Bobonete, despre colaborarea cu colegii săi de la Românii au talent

Despre colaborarea cu colegii săi de la Românii au talent, Bobonete a mărturisit că, deși există uneori opinii divergente în privința concurenților sau a situațiilor create pe scenă, acest lucru contribuie la efervescența și dinamismul emisiunii.

„Se întâmplă de foarte multe ori să avem opinii diferite, dar cred că asta oferă efervescență acestui show, iar faptul că masa juraților este tot timpul colorată și plină de viață face ca show-ul să fie mai urmărit și mai plăcut.

În fond și la urma urmei, nu este niciunul dintre noi deținătorul adevărului suprem și toți patru suntem îndeajuns de maturi încât să mai lăsăm de la noi ca să ne fie bine împreună”, a completat Mihai Bobonete.

Într-un alt moment al interviului, Bobonete a avut cuvinte de laudă și încurajare pentru Rareș Prisăcariu, câștigătorul recent al emisiunii, care a primit un premiu impresionant în valoare de 120.000 de euro. Juratul își exprimă speranța că tânărul talentat va continua să strălucească și să-și dezvolte abilitățile în viitor, menținându-și pasiunea pentru artă și performanță.

În ceea ce privește modul în care ar gestiona o sumă atât de mare, Bobonete a oferit o notă comică, spunând că ar investi într-o barcă cu care să exploreze Delta Dunării în lung și în lat.

Astfel, noul sezon al emisiunii Românii au talent se anunță a fi unul plin de surprize, emoții puternice și talente variate, iar Mihai Bobonete promite că va aduce în fața telespectatorilor cele mai bune momente din istoria acestui show de succes. Nu ratați premiera și fiți martorii unor performanțe remarcabile!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: