Redactia.ro
Home » Știri » Îl mai țineți minte pe celebrul Sebastian din Huși, cel care era prezent în fiecare an la Românii au talent? Ce s-a ales de el acum

Îl mai țineți minte pe celebrul Sebastian din Huși, cel care era prezent în fiecare an la Românii au talent? Ce s-a ales de el acum

GALERIE FOTO (2) Sebastian din Huși

Sebastian din Huși, cunoscut sub numele său real, Sebastian Ciobanu, a devenit un nume cunoscut pentru telespectatorii show-ului „Românii au Talent” de la Pro TV. Cu participări constante în aproape fiecare sezon al emisiunii, el a reușit să-și câștige un loc special în inimile juriului și ale publicului. Cu toate acestea, după numeroasele apariții pe micile ecrane, viața sa a luat o întorsătură interesantă și surprinzătoare.

Sebastian, originar din Huși, un oraș pitoresc din România, și-a făcut cunoscut numele în întreaga țară datorită talentului său remarcabil. Interpretând diverse numere și impresionând cu abilitățile sale artistice, el a devenit unul dintre concurenții de încredere ai emisiunii. Juriul și spectatorii se obișnuiseră deja cu carisma sa și cu modul în care încerca să îi cucerească pe toți.

Ce s-a întâmplat cu Sebastian, după aparițiile la Românii au Talent, de la Pro TV

Cu toate acestea, viața lui Sebastian din Huși a avut parte de schimbări notabile după aparițiile sale de succes. Una dintre cele mai notabile schimbări a fost găsirea alesei inimii sale. O poveste de dragoste frumoasă și surprinzătoare s-a dezvăluit pe rețelele de socializare, în care Sebastian apare alături de o femeie frumoasă îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Acest videoclip a stârnit multe reacții din partea utilizatorilor, unii râzând și considerând că ar putea fi doar o glumă, în timp ce alții au susținut că a fost într-adevăr o nuntă.

Imaginile cu Sebastian din Huși și partenera sa au fost filmate în oraș, și ele includ un moment tradițional din cadrul nunții: furatul miresei. Partenera sa, îmbrăcată într-o rochie albă lungă, a fost văzută în mijlocul petrecerii din parcul Rodina.

„Dacă omul și-a ales soție, treaba lui, nu ne băgăm. Sebastian a fost și va rămâne un personaj la Huși. Nu ești din Huși, dacă nu îl știi pe Sebastian Ciobanu și dacă el nu ți-a cerut niciodată un costum nou. Casă de Piatră, artistul nostru local!”, a declarat unul dintre urmăritorii de pe TikTok.

Ce s-a ales de Sebastian din Huși

Sebastian din Huși, un cuceritor pentru femei

Aceasta nu este prima dată când Sebastian a fost văzut în preajma unei mirese. În 2019, când s-a întors pe scena „Românii au Talent” în sezonul 9, a dezvăluit că s-a căsătorit și că are planuri mari pentru viitor. Într-o mișcare surprinzătoare, și-a schimbat soția, iar mai târziu a mărturisit că vizează funcția de primar în Huși. De asemenea, a dezvăluit că s-a înscris la liceu, un pas curajos și inspirat spre învățare și dezvoltare personală.

„Mai râdem, mai glumim, dar Sebastian e concetățeanul nostru. Nu ne putem dezice de el, mai ales în momente atât de importante, cum ar fi căsătoria. Ce am apreciat la el, e faptul că așa, cheaun cum e, el umblă mereu doar la costum, elegant. Noi mai aruncăm câte un tricou pe noi, dar Sebastian e numai în costum permanent. Îi plac hainele bune, bravo lui. Când te întâlnești cu el, nu îți cere mâncare, ci prima dată te întreabă dacă nu ai să îi dai un costum nou sau un palton de calitate. Ce să-i faci? E amuzant”, a mărturisit un vecin din Huși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: