Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani primesc cei care fac parte din publicul emisiunii Romanii au talent. Ce li se promite și ce li se oferă, de fapt

Câți bani primesc cei care fac parte din publicul emisiunii Romanii au talent. Ce li se promite și ce li se oferă, de fapt

Emisiunea „Românii au talent” a atras de-a lungul timpului o mulțime de fani, iar telespectatorii și-au dorit întotdeauna să ia parte măcar odată la filmările organizate în diferite orașe. Se pare că în sezonul care urmează să fie difuzat la Pro TV este nevoie mare de public, motiv pentru care norocoșii pot vedea live toate numerele concurenților.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe anunțuri cu privire la selecția candidaților potriviți pentru a face parte din publicul concursului de talente. Totuși, mai multe nereguli au fost descoperite de toți cei care au ales să opteze pentru această activitate. În continuare veți putea descoperi cu ce îi „momesc” producătorii pe români, ce li se promite și ce li se oferă, de fapt.

Câți bani primesc cei care aleg să facă parte din publicul de la ”Românii au talent”

În anunțul postat pe rețelele de socializare se specifică faptul că este nevoie de un public spectator variat pentru sezonul cu numărul 14 „Românii au talent”. Așa cum era de așteptat, există mai multe criterii pe care doritorii ar trebui să le îndeplinească, unul dintre ele fiind vârsta. Se caută persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 60 de ani.

„Public Spectator – ROMANII AU TALENT Sezonul 14 
Vrei să participi la cea mai tare emisiune și să fii alături de vedetele tale preferate? Începe adevărata competiție a Talentelor!! Next Generation Casting caută persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 60 de ani. Filmările vor avea loc pe : 13,14,15, 20,21,22,27,28,29 Octombrie. Durata: 8-12 ore/zi. Catering asigurat”, se arată în anunțul făcut public pe rețelele de socializare.

Deși în anunț nu se specifică nicăieri suma pe care o persoană ar putea să o primească, Redactia.ro a intrat în posesia acestor informații. Se pare că producătorii oferă 80 de lei pentru o zi de filmare care, surpriză, durează de fapt între 10 și 12 ore, nicidecum între 8 și 12 ore. Asta nu este tot. Cateringul asigurat constă în doar două sandvici-uri pe care echipa de producție le va împărți. Ba mai mult decât atât, bucureștenii vor fi nevoiți să se deplaseze până la Gara de Est pentru a putea fi preluați de cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: