Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de sute de fani și apropiați

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de sute de fani și apropiați

GALERIE FOTO (2) Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de sute de fani și apropiați

Solistul de muzică ușoară, Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de aproape 200 de bucureșteni și apropiați ai muzicianului. Fanii l-au aplaudat până la începutul slujbei din Biserica Sfânta Vineri Noua din București.

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de sute de fani și apropiați

Joi, Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București. Slujba de înmormântare a artistului a început la ora 13.05, la Biserica Sf. Vineri Nouă din București cu hramul Sf. Cuvioasă Parascheva. Multi bucurești și prietenii artistului i-au putut aduce un ultim omagiu.

Oamenii aflați în biserică au aplaudat ritmat, zeci de secunde până la începerea slujbei. Printre sutele de oameni, s-au numărat și Adrian Daminescu, Horia Moculescu, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, Octavian Ursulescu, Anca Turcașiu sau Monica Pop.

Era un om vesel, Se comporta ca și cum nu ar fi fost nimic grav. Este o pierdere„, a SPUS Dr. Monica Pop.

Mihai Constantinescu a fost înmormântat

La finalul slujbei, oamenii au aplaudat în momentul în care sicriul cu trupul artistului, care era acoperit cu drapelul național, a fost coborât pe scările bisericii pentru a porni către locul de veci.

Mihai Constantinescu s-a stins din viață, amrți seara, la vârsta de 73 de ani. Cântărețul era internat la spitalul ELias din Capitală de aproape șase luni. Medicii au declarat că artistul a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus miercuri la Biserica Sf. Vineri Noua din București.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele Iohannis

Joi, Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru Mihai Constantinescu în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

Astfel, în semn de apreciere pentru important carieră artistică dedicată muzicii ușoare românești. Pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generații de interpreți. Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler interpretului de muzică ușoară Mihai Constantinescu„, informează Adiminstrația Prezidențială.

Citeste si:Dana Budeanu, dată afară cu scandal de la Pro TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: