Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator. Medicii sunt rezervați în cazul său

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator. Medicii sunt rezervați în cazul său

GALERIE FOTO (2)

Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a ajuns de urgență la spital, luni seară. Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat, potrivit surselor Știrilor ProTV.

UPDATE 09:00 Mihai Constatinescu a suferit un al doilea stop cardio-respirator. El este în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă.

În aceste momente, Mihai Constantinescu se află la terapie intensivă, în stare gravă.

Medicii sunt rezervați în cazul său.

Soția, în vârstă de 47 de ani, a fost cea care a chemat ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă.

Mihai Constantinescu a suferit 2 intervenții la inimă în ultimii 10 ani.

Cântărețul s-a confruntat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii.

În luna martie a acestui an, Mihai Constantinescu a mai ajuns la Spitalul Municipal, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Cântărețul a fost nevoit la acea dată să își anuleze concertele.

Soția acestuia, Simona, a făcut primele declarații despre starea artistului.

Simona Secrier face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.
Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații despre starea de sănătate a acestuia. Artistul se află în comă.

Artistul a mai fost internat, la mijlocul lunii aprilie, după ce i s-a făcut rău. Cu doar câteva zile înainte, Mihai Constantinescu își anulase două concerte și a luat o pauză de efort. Prima dată, a lipsit de la un spectacol caritabil care a avut loc la Sala Radio.

Atunci, ar fi trebuit să urce pe scenă, pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet într-un incendiu. Apoi, nu a cântat la o petrecere privată unde promisese că va întreține atmosfera. Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii din cauza cărora, în ultimii zece ani, a suportat două intervenții chirurgicale pe cord.

Ce spunea Mihai Constantinescu la ultima sa apariţie TV

Artistul a petrecut mai multe săptămâni în spital din cauza unor probleme respiratorii. Mihai Constantinescu povestește că au fost cele mai grele zile din viaţa sa. “Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat, în momentul de față sunt bine, mai am de trecut un hop și va fi perfect. a fost cumpăna la care nu mă gândeam, ce înseamnă să ai putere să traversezi ceva ce e greu de descris în cuvinte.

Am avut oameni extrem de dragi lângă mine, îngeraşul meu Simona, care este soția mea care a stat cu mine în permanență. mi-am descoperit prieteni pe care îi venerez pentru bunătatea lor de a fi aproape de mine”, a spus artistul, la România TV. Artistul a avut și un mesaj pentru toți fanii săi. “Abia aștept să ne întâlnim în concerte, îi iubesc și am simțit dragostea lor și le mulțumesc și le doresc numai bine”, le-a transmis Mihai Constantinescu în urmă cu zece zile, la ultima sa apariţie TV.

Citește și: Michael Jackson, subiectul unui nou proces, care va debuta săptămâna viitoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: