Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la Cimitirul Ghencea Militar din București

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la Cimitirul Ghencea Militar din București

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la Cimitirul Ghencea Militar din București

Cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață, marți seară, la vârsta de 73 de ani din cauza unui stop cardio-respirator. Artistul va fi înmormântat joi, la ora 14.00, la Cimitirul Ghencea Militar din București.

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la Cimitirul Ghencea Militar din București

Solistul de muzică ușoară Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi, la ora 14.00 la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus miercuri, la ora 15.00, la Biserica Sfânta Vineri Nouă din București cu hramul Sf. Cuvioasa Parascheva, unde fanii și prietenii i-au putut aduce un omagiu.

Era un artist ideal, fetele îl agreau pentru că era drăgălaș, era frumușel, mamele lor și l-ar fi dorit probabil drept ginere. Era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cânta frumos, în tonuri optimiste și care e sensibil, cald și vesel și te emoționează plăcut. Iată un artist care a dispărut din peisajul mondial, aș putea să spun. Mihai a fost acel gen de tânăr îndrăgostit de viață și de soare care crea o atmosferă plăcută pe scenă pentru toți spectatorii„, mărturisește Corina Chiriac.

Mesajul emoționant al Simonei Secrier după moartea soțului ei

Simona Secrier este devastată după moartea soțului ei, Mihai Constantinescu. Aceasta a primit vestea cumplită ieri seară, de la medicii spitalului Floreasca din Capitală.

Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu’, este mesajul transmis de Simona Secrier.

De asemenea, și cântăreața Oana Sârbu a distribuit piesa Anotimpuri, interpretată de Mihai Constantinescu, alături de mesajul „RIP…păcat„. Gabriel Cotabiță a ținut să-i transmită și el un mesaj înduioșător regretatului artist, „Drum lin către stele, prieten și coleg drag„.
Mesajul Danielei Teodora Daminescu este și el unul plin de emoție și tristețe, „Drum drept și luminos Mihai, prieten drag. Lumea nu va mai fi atât de minunată fără tine. Casa ta se mută din deal, în cerul plin de stele, între colegii tăi deja plecați. Drum lin, Mihai! Te iubim mult!”

Cântărețul de muzică ușoară Mihai Constantinescu s-a stins din viață, marți seară, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Artistul se afla în comă din luna mai.

Citeste si:Foresta – Dinamo 0-4! Ricardo Grigore a reușit un super gol!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: