Redactia.ro
Home » Sport » Foresta – Dinamo 0-4! Ricardo Grigore a reușit un super gol!

Foresta – Dinamo 0-4! Ricardo Grigore a reușit un super gol!

Foresta – Dinamo 0-4

Foresta – Dinamo 0-4, în optimile Cupei României. Câinii s-au răzbunat pentru umilința suferită în 2000, tot în Cupă. Atunci, Dinamo, a condus 4-0, dar a pierdut 5-4.

Moldovenii au ratat prima ocazie prin Marin. Imediat, Ricardo Grigore a deschis scorul cu un super gol. A șutat din prima, cu exteriorul, în vinclu. În minutul 14, Nistor a fost aproape de a înscrie. După câteva secunde a venit rândul celor de la Foresta să rateze. Straton a fost senzațional la ocazia lui Alex Marin și la lobul lui Drugă. În repriza a doua în minutul 62, Perovic a înscris pentru 2-0. Opt minute mai târziu, Moldoveanu a făcut 3-0 din centrarea lui Brito, iar Perovic a reușit să înscrie din nou pe final de meci, și Foresta – Dinamo s-a terminat 0-4.

“Ne-am ridicat la nivelul lor, cred eu. Am cedat în partea a doua. A fost un joc plăcut, publicul a apreciat încercarea noastra de a ne ridica la nivelul lor. Băieții au făcut absolut tot ce au putut și trebuie acest lucru îi felicit”, a declarat antrenorul celor de la Foresta, Petre Grigoraș, la Digi Sport.

Dusan Uhrin Jr, mulțumit după meciul cu Foresta

„Putea să fie 7-3, dar sunt mulţumit una peste alta. Terenul a fost foarte bun şi Ricardo Grigore a marcat un eurogol. Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal, să fie stadionul plin, terenul bun”, a declarat Uhrin despre meciul de la Suceava.

Antrenorul “câinilor” a vorbit despre situaţia de la club, după declarațiile halucinante ale lui Ionuţ Negoiţă. Acesta a anunțat că vrea să vândă clubul.

„Ne concentrăm doar pe fotbal, asta este viaţa, ei au vrut să joace fotbal. Eu nu sunt om de afaceri, nu pot să comentez asta, problema este ce trebuie să dai după. Bugetul pentru echipă să îl asiguri, dar nu mă pricep la afaceri”.

Citește și: Cupa României! Marius Croitoru: ”Marțienii vedeau golul”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: