Redactia.ro
Home » Sport » Cupa României! Marius Croitoru: ”Marțienii vedeau golul”

Cupa României! Marius Croitoru: ”Marțienii vedeau golul”

Cupa României optimi de finala

În aceste zile se joacă optimile de finală din Cupa României. Joi au loc ultimele trei meciuri.

FC Botoșani a fost eliminată din optimile Cupei României după ce a pierdut astăzi, 0-2 în deplasare cu Academica Clinceni. Golurile au fost înscrise de Răzvan Patriche (34), respectiv Philippe Nsiah (84). La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul celor de la Botoșani a făcut o adevărată criză de nervi.

”(Ce nu a mers în jocul Botoşaniului?) De mers a mers, nu au vrut alţii să meargă. Prima repriză cred că nici nu au ajuns la poartă. Ăsta e fotbalul. Am dominat prima repriză şi iau gol dintr-un fault… numai marţienii puteau să vadă faultul ăla. Practic, nu au ajuns la poartă şi să-mi dea un fault care nici nu a fost. Nu l-a atins! Iau gol din faza aia. Cum să fiu mulţumit?
În repriza a doua s-a simţit la mijloc că am avut jucători care au jucat 90 de minute cu Astra, un meci intens, cu încărcătura. Nu am mai putut să ţin mijlocul cum am dorit. În cazul în care nu convine cuiva, nu-i niciun fel de problemă.
(Eşti dispus să pleci?) Bineînţeles că sunt dispus să plec. Când lucrurile nu merg la o echipă e normal ca antrenorul să plece, nu jucătorii”, a tunat după meci Marius Croitoru.

Sănătatea Cluj – Petrolul 0-7

Lupii galbeni au făcut instrucție pe Cluj arena cu Sănătatea Cluj. Ploieștenii s-au calificat în sferturile competiției fără probleme. Golurile au fost marcate de Hamza Younes (16), Bogdan Gavrilă (23, 44, 62), Laurențiu Marinescu (78), Ștefan Blănaru (80) și Sergiu Arnăutu (84).
Marți, FCSB s-a calificat în faza următoare a Cupei României după ce a învins-o pe U Cluj cu 1-0. Într-un alt meci, Hermannstadt a câștigat cu 2-0 meciul cu CS Mioveni.

Joi- optimi de finală Cupa României

Metalul Buzău – Poli Iași
Sepsi – Astra Giurgiu
FC Voluntari – Universitatea Craiova

Citește și: Turneul Campioanelor. Simona Halep, învinsă în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: