Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Costea a rupt tăcerea după 8 ani de la despărțirea de Daniela Crudu: „Aceste lucruri nu-ți fac bine, ca fotbalist”

Mihai Costea a rupt tăcerea după 8 ani de la despărțirea de Daniela Crudu: „Aceste lucruri nu-ți fac bine, ca fotbalist”

GALERIE FOTO (3)

La opt ani după ce s-a despărțit de Daniela Crudu, Mihai Costea a decis să fie sincer și să rupă tăcerea în mod public. Relația a fost mereu în centrul tabloidelor, iar după patru ani au decis să ia drumuri diferite. Recent, Mihai Costea a făcut o dezvăluire legată de acea perioadă din viața de cuplu.

Mihai Costea și Daniela Crudu au format un cuplu timp de 4 ani

Mihai Costea și Daniela Crudu au format un cuplu în perioada în care fotbalistul a activat în FCSB, mai exact în 2011-2015. Amândoi au avut parte de scandaluri, iar la un moment dat bruneta l-a acuzat de agresiune.
La acea vreme patronul FCSB, Gigi Becali nu era mulțumit de povestea celor doi și a intervenit de mai multe ori între ei de-a lungul timpului.

Jucătorul este acum la finalul carierei și s-a întors în România, unde a semnat un contract cu Progresul, echipă din liga a IV-a.

Mihai Costea, adevărul despre relația cu Daniela Crudu, la opt ani de la despărțire

Într-un interviu acordat GSP.ro, fotbalistul a atins mai multe subiecte, printre care și relația pe care a avut-o alături de Daniela Crudu. Acesta a mărturisit că nu a regretat ce s-a întâmplat între ei și că așa a fost să fie. În același timp, crede că ar fi putut face mult mai mult în cariera sa de fotbalist, dar a fost reținut de publicitatea negativă pe care o avea ancorată în tabloide.

„Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi.

Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere.

Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni.”, a declarat Mihai Costea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: