Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman: „Orice deștept din România ar trebui să asculte!”

Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman: „Orice deștept din România ar trebui să asculte!”

Mihai Mărgineanu

Declaratiile lui Dan Bittman cu privire la pandemia de coronavirus au creat valve in mediul online. Au fost deja multe vedete care au contestat atitudinea liderului trupei Holograf, insa sunt si voci care ii iau apararea, mai Mihai Margineanu este una dintre ele.

Mihai Margineanu este cel care acum intra in atentia publicului, cu declaratiile facute la adresa celor care il contesta pe Dan Bittman dupa cea mai recenta aparitie la TV. Acesta este de parere ca Bittman a demonstrat tot ce a avut de demonstrat in viata si ca este un om destept, astfel ca declaratiile lui sunt pe masura.

„Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor ’90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect”, este declaratia lui Mihai Margineanu pentru cei care l-au criticat pe Dan Bittman.

 “Oile nu asculta, ele doar injura”

Mihai Margineanu a scris pe Facebook ca Dan Bittman este un om liber si unul dintre marii artisti ai Romaniei, in comparatie cu “oile” care au sarit la gatul liderului Holograf. „Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre.   Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deştept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte, că poate învaţă ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură şi se enervează în faţa televizorului!”, a conchis Mihai Margineanu pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: