Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Morar, decizie radicală în plină criză de coronavirus. Ce a anunțat prezentatorul

Mihai Morar, decizie radicală în plină criză de coronavirus. Ce a anunțat prezentatorul

GALERIE FOTO (2) mihai morar coronavirus cafenea

Mihai Morar este una dintre cele mai longevive, dar și plăcute prezențe de pe micile ecrane. Puțini știu, însă, că acesta este și proprietarul unei cafenele din Capitală. În aceste vremuri, în care România este lovită de pandemia de coronavirus, vedeta TV a luat o decizie radicală în ceea ce privește afacerea lui.

Anunțul făcut de Mihai Morar în plină pandemie de coronavirus

După ce a urmărit ce se întâmplă în România în ultimele zile, și a ascultat îndemnul autorităților, Mihai Morar a decis că e timpul să ia o decizie radicală în ceea ce privește cafeneaua pe care o deține. Vedeta TV a anunțat pe contul de Facebook că a decis să suspende activitatea cafenelei sale pe o perioadă nedeterminată, spre siguranța angajaților și clienților săi.

”De la zi la zi erau tot mai puțini clienți, îi serveam în pahare din plastic, pe terasă, păstram distanța regulamentară, țineam ușa deschisă, dar este vorba acum despre sănătatea mea și a angajaților, a familiilor noastre”, a precizat Mihai Morar, potrivit Click!. De altfel, acesta a lăsat și un mesaj emoționant pe geam: ”Vremea grea se va termina cu o cafea bună!”.

Va plăti integral salariile angajaților săi

În vreme ce mulți angajatori sunt nevoiți să facă concedieri masive, Mihai Morar a ales să-și păstreze toți angajații. Mai mult de atât, el a garantat salarii întregi pe toată perioada crizei, deși avea obțiunea de a-I trimite în șomaj tehnic. Un ultim mesaj postat pe contul vedetei TV spune că azi și-a băut ultima cafea în interiorul cafenelei sale.

mihai morar cafenea coronavirus

Am scris azi, cu majuscule, pe vitrina de sticlă a cafenelei, cu câteva minute înainte să scoatem espressor-ul din priză și să închidem Emozia până la răsărituri de timpuri bune. Am sorbit azi ultimul espresso, și-apoi un cappuccino turnat în formă de inimă, în bătaia soarelui de primăvară din piațeta cafenelei. Va fi bine”, a scris acesta pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: