Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Morar și familia lui au făcut Crăciunul în spital: „Prin ferestruica unui salon intră, uneori, mai multă Lumină”

Mihai Morar și familia lui au făcut Crăciunul în spital: „Prin ferestruica unui salon intră, uneori, mai multă Lumină”

GALERIE FOTO (3) Mihai Morar și familia lui au făcut Crăciunul în spital: „Prin ferestruica unui salon intră, uneori, mai multă Lumină”

Mihai Morar și familia lui au făcut Crăciunul în spital, lucru care nu a părut să conteze atât de mult, mai ales că au fost împreună toți cinci: părinții și cei trei copii. Iată detalii.

Mihai Morar și familia lui au făcut Crăciunul în spital: „Prin ferestruica unui salon intră, uneori, mai multă Lumină”

Nu contează unde petreci Crăciunul dacă ești lângă cine îți dorești. Pentru Mihai Morar, a contat să fie lângă soția și copiii lui, deși nu au fost acasă la ei, ci într-un salon de spital.

„Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun… acasă. Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale. Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine”a transmis Mihai Morar în mediul online.

Mihai Morar a postat o fotografie în care o ținea în brațe pe Roua, adică pe mezina familiei, îmbrăcată în pijamale și cu un fes de Moș Crăciun pe cap, așa că unii s-au întrebat dacă nu cumva ea a fost cea care a avut parte de îngrijiri medicale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Gazda podcastului „Fain și simplu” s-a mai fotografiat și alături de soție, și alături de gemenele lor, Mara și Cezara, în salonul de spital.

Foto: Instagram / mihaimorar
Foto: Instagram / mihaimorar

Evident că fanii lui Morar i-au transmis multe urări de bine și însănătoșire grabnică, iar el a ținut să le spună o urare în care crede.

„Să credeți asta. Crăciunul face minuni, prin EL și prin oamenii buni. Le mulțumim pentru grijă și pentru sănătate! Vă îmbrățișăm. Și vă simțim. Nașterea Lui să vă fie Sfântă Bucurie!”, a mai spus Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: