Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Neșu are nevoie urgentă de bani. Ce s-a întâmplat

Mihai Neșu are nevoie urgentă de bani. Ce s-a întâmplat

mihai nesu, recuperare după accident

Viața celebrului fotbalist s-a schimbat radical în 2011, când a suferit un accident grav în timpul unui antrenament. De atunci, Mihai Neșu se află într-un scaun cu rotile și a încercat să învețe să trăiască și fără fotbal. De aceea, și-a înființat o fundație pentru a-i putea ajuta și pe alții în situația lui. Iar acum are nevoie de bani pentru a-și duce proiectul mai departe.

Mihai Neșu are nevoie urgentă de bani

În iulie 2015, fostul fotbalist și-a înființat Fundația Mihai Neșu, care vine în ajutorul copiilor cu diverse provleme medicale. Între timp, spațiul a devenit neîncăpător, iar Mihai visează să făcă o nouă clinică. Iar pentru asta fotbalistul cere ajutor tuturor.

Coordonatorii ONG-ului au găsit deja un teren de două hectare în Cihei, județul Bihor, și speră că și alții se vor alătura cauzei lor. Centrul ar urma să fie dotat cu săli de hidroterapie, echipamente Therasuit Therapy, kenetoterapie, psihopedagogie, logopedie, terapie horticololă și terapie cu animale, potrivit click.ro.

„Pacienţii vor putea învăţa să cultive plante şi să gătească pentru ca, după ce împlinesc 18 ani, să poată fi angajaţi chiar în centru, fie ca fermieri, îngrijitori de animale sau chiar în bucătărie, la restaurantul pe care urmează să-l construim tot în cadrul complexului“, explică Iulia Bărcăuan, directorul Fundaţiei „Mihai Neşu“.

De câți bani e nevoie

Mihai Neșu speră ca centrul să-și deschidă ușile pe 2021. Însă, pentru asta, are nevoie de 3 milioane de euro. Cine dorește să ajute, o poate face cu un SMS la 8844 cu textul „CRED”, virând astfel 2 euro lunar.

Citește și Cum arată acum fosta soție lui Mihai Neșu, care l-a părăsit la câteva luni după ce a rămas paralizat. S-a mutat în America și a uitat complet de fotbalist

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: